All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Här är skörden mest fiffiga interiör nyheter

Velcro förlust är inte om själva väv fäst vid väggen med kardborreband, men tapeten är helt enkelt en stor kardborre. Konceptet är unikt och är nu tillgängligt för första gången i Norge.

Mjukt att röra vid

Kardborreband kan fästas högst eller kan användas för att göra knagger.

Tapeten representerar den mjuka kardborrebandet, så ytan är behaglig att ta och känns nästan som mjuk flanell. Genom att fastställa den andra hårda delen av kardborreband på olika objekt såsom krokar, bilder och lådor kan hänga upp dem och de flyttar runt på skimrande väggen.

- Kardborreband med tejp på baksidan är smart att använda. Detta kan köpas på rull och kan fästas till mycket olika. Kardborrband är så stark att en vacker kan hänga ganska tunga föremål utan att falla ner, säger Birgit Torkildsby, produktchef för Borge.

Många motivationer

Kardborrebandet är idealiskt på en gång. Eller hur är det med barnrummet?

Skrovhålen har olika motiv och färger, och finns även i flera enfärgade varianter. Alla ämnen i boken kan förstoras, reduceras, speglas eller upprepas för att anpassa den aktuella väggen. Det är också möjligt att beställa en skiva, det vill säga en mindre del av ett större ämne. För stora beställningar kan tillverkaren också göra tapeten med sin egen bild eller design.

Bakgrundsserien är Janvel, och det är italienska Janelli & Volpi som har patent på produkten. Samlingen är tillgänglig i Norge via Borges återförsäljare.

Isbjörnen är en av många vackra motiv.

ADVERT

Mest populära