All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här är världens coolaste barer

Det har blivit populärt med hotell där det är inte bara en plats att tillbringa natten som betyder när du checkar in, men också hur miljön runt hotellet sängen tar ut. Vi blir mer och mer upptagna av design och inredning, vilket också inkluderar restauranger och restauranger, med minst lika stor vikt vid väggdekorationer och trendig belysning som de gör meny och service.

Och enligt designplatsen Flavorwire är det inte bara hotell- och matsalar som finns på senare tid. För om du tycker om att känna din syn på sikt så mycket som att släcka törsten, ja, du borde också ta med dessa spektakulära stavar:

1. HR Giger Bar

Om du älskade Alienfilmen kommer du förmodligen vara stor på HR Giger Bar i Chur, Schweiz. Här har mannen bakom utlänningarnas design i Ridley Scott's hitfilm skapat en bar där inredningen är något helt vanligt.

Baren var ursprungligen planerad att vara i New York City, men när det blev uppenbart att budgeten inte skulle sträcka sig till storstaden slutade den byggas i den schweiziska staden. Giger själv medger att han fortfarande hoppas att han också kommer att kunna öppna i New York en dag också.

Interiören i den unika bar bör tänka sig att vara inne i en av Gigers monster, så här kan du njuta av en stel drink omgiven av ben och ben, ryggar och andra ganska läskiga detaljer.

SKUMMEL: Scicence fiction älskare kommer att känna igen denna bar i Schweiz. Foto: PHOTO: Flavorwire

2. Red Sea Star

HOT, men kallt: På Icebar Stockholm kryper temperaturen aldrig -5 c. Foto: FOTO: Flavorwire

Om du drömmer om att njuta av världen under havet, men är inte riktigt redo för dykkurser och snorkel Ja, du kanske vill fuska lite och gå till undervattensbaren och restaurangen Red Sea Star i Eilat, Israel.

Här kan du njuta av en paraplycocktail eller två omgiven av färgglada fiskar och roliga havs kräftor - utan att bli våt på benen.

3. Icebar

I denna bar är det värt att spendera mer på miniklänning och sneakers. På Icebar i Stockholm är temperaturen sval på -5 grader under hela året.

Men om kyla och is inte skrämmer dig, ja, du borde luta sig tillbaka och njuta av en sval drink. Endast här är glasögonen - liksom alla andra interiörer - gjorda av glass från Torneelven i norra Sverige.

4. Clinic

UNDER VATTEN: Här kan du njuta av livet under havet - utan att bli våt. Foto: PHOTO: Flavorwire

ICE, BABY: Det blir inte kallare än Icebar. Foto: PHOTO: Flavorwire

På klinikbaren är inredningen inspirerad av konstnären Damien Hirsts berömda konstinstallationsapotek. Här sitter du i rullstolar eller sjukhusbäddar medan du njuter av en drink, som - om du önskar - kan serveras i en vingåsspåse som hänger från ett stativ i baren.

DRYPP: På The Bar Clinic i Singapore kan du få dina drycker intravenöst. Foto: PHOTO: Flavorwire

5. Rock Bar

På ön Paradise Bali är baren Rock - som har tagit sitt namn från bergsklättret den ligger på. Det är japanska Yasuhiro Koichi som står bakom designen på den spektakulära baren, som han själv kallade "360 graders glamour i sitt bästa".

Baren, som ligger på en sten direkt ovanför havet, är utformad i återvunnet glas, tillgängligt genom en grotta i berget under golvet.

6. Skybar

Om du inte är rädd för höjd bör du besöka denna bar om du är i den engelska staden Bangkok. På Skybar, som ligger under 63 våningar ovan mark, kan du njuta av en iskall Singha öl samtidigt i panoramavy över Thailands huvudstad, och den spektakulära Chao Praya floden som slingrar sig som en orm genom den stora metropolen.

ROCK BAR: Är du på Bali, njut av en drink i denna bar. Foto: PHOTO: Flavorwire

KLIPPEKANT: På Rock Bar i Bali, njuter du av naturen nära upp. Foto: PHOTO: Flavorwire

SOM PÅ SYKE HOUSE: Kliniken har tappat kaserner. Här dricker du öl från rullstolen. Foto: PHOTO: Flavourwire

7. La Purificadora

kostar detta hotellrum 141 tusen kronor natten

På La Purificadora Hotel i Mexiko har kommit till en unik blandning av modern och gammal. Denna bar kombinerar modern minimalism med gammal arkitektur, och gästerna kan njuta av ett dopp i barens egen pool, som sträcker sig över terrassen.

8. GB Roof Garden Bar

Oavsett om det är spektakulära vyer du letar efter när du ska njuta av en drink under din semester, då verkligen blir i allmänhet inte bättre än GB Roof Garden i Aten. Här kan du luta dig tillbaka och njut av utsikten utöver den historiska metropolen, inte minst den oförglömliga Akropolisen.

9. Nasa Pub

BANGKOK: Utsikten från Skybar är inget annat än spektakulärt. Foto: PHOTO: Flavorwire

AS JAMES BOND: Det är inte svårt att känna sig som en superstjärna på denna bar. Foto: PHOTO: Flavorwire

MEXICO: Denna bar har blandat ny och gammal arkitektur. Foto: PHOTO: Flavorwire

Simbassäng: På denna bar kan du simma medan du väntar på nästa drink. Foto: Foto: Flavourwire

Om du har alltid gått med en dröm om att resa ut i rymden, men aldrig riktigt fick chansen, kanske ett besök i baren Nasa i Bangalore, Indien är ett litet bandage på såret. Här får du nämligen i alla avseenden känslan av att vara en riktig astronaut från rymdraket-dörrar som låter dig in till de lasrar som visar vägen till både bar och toaletter.

Här är det ljud som ser bra ut

Se också:

Här är exotism sexigaste designhotell

Här hittar du vackra interiörbilder

Här är de coolaste hotellrum

Foto: FOTO: Flavourwire < 999> Foto: PHOTO: Flavorwire

VIS: Det finns absolut absolut värre saker att titta på medan du njuter av ett glas vin än detta. Foto: PHOTO: Flavorwire

AKROPOLIS: Från terrassen på tallbaren kan du njuta av synen på själva Akropolis.Foto: PHOTO: Flavorwire

Fängelset blev ett lyxhotell

ADVERT

Mest populära