All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här är onlinebutikerna med roliga julklappar.

Vi är snart i den här söta julen, men innan julkvällen kan falla, finns det mycket att tvätta, göra, planera och inte minst köpa. Alltför många är listan över julklappar som kommer att hysa längre tid, och vem har ingen aning om paniken som fyller på tanken på en annan shoppingresa på svettiga, trånga och juldekorerade gallerior?

Lyckligtvis finns det andra sätt att hålla julklappar i åtanke, här är onlinebutikerna som är rikliga med vacker inredning och stora gåvor:

1. Nord Design

På Nord Design hittar du gåvorna som gör varje interpersonell hjärtslag lite snabbare. Med produkter från tillverkare som Kähler, Seletti, Day Home, Ferm Living och Snug; Här hittar du interiör, belysning och dekoration för både unga och gamla. Ljusa nordiska toner och former kännetecknar stilen på denna roliga webbutik.

2. Fjellby

Blogger bakom den populära bloggen Fjellby har också en nätbutik med samma namn. Här kan du köpa bra handgjorda föremål som korv, iPhonecover och advent kalendrar. Bland annat.

Kylpaket: Ljus- eller väggstämpel från nätbutiken Nord Design. Foto: FOTO: Producent / Återförsäljare

HEM: Blogger Fjellby har bloggbutik online. Här hittar du mycket bra. Foto: FOTO: Tillverkare / Återförsäljare

3. Oavsett

Tull och moms

Handlar du från utländska butiker, var medveten om följande:

Frakt utomlands med ett värde under 200 kronor är tullfritt.

Du måste betala moms på alla försändelser värda över 200 kronor. Om du köper en produkt utomlands debiterar staten dig denna avgift (25 procent) när varan kommer in i landet.

Det är företaget som skickar dig det föremål som debiteras för frakt. Vissa företag inkluderar tullavgifter i fraktpriset. Kontrollera fraktkostnader när du kontrollerar priser och ta reda på om de inkluderar tullavgifter.

Fraktföretaget vill ta ut en avgift för att deklarera varan och att betala momsen.

Om du handlar online har du rätt att dra tillbaka avtalet (upphävande) inom 14 dagar utan att ge någon anledning.

(Källa: Tull och postkontor)

Det är inte utan anledning att den underbara webbutiken Hviit är en av favoritbutikerna hos många populära interiör bloggare. Här hittar du mycket roligt för dig själv och hemmet och gåvor för både små och stora. Vad sägs om supersoot sängkläder från Danish City North till minst? Eller en läcker Ylva Sharp-affisch till den bästa vännen?

4. Designdelicatessen

För interiörentusiaster behöver denna webbshop ofta ingen ytterligare presentation. Här hittar du saker du ofta hittar någon annanstans och gåvorna till dem som har absolut allt annat.

5. Wonderwall

På denna svenska webbutik hittar du bra dekoration till väggarna och garanterat något för alla.Alla utskrifter är numrerade och signerade av konstnären. Till exempel, för en modeintresserad syster eller flickvän, kommer dessa Lovisa Burfitt-utskrifter att vara något?

6. Cornelia's House

TILL COZEGRICE: Te och gott linne; vem uppskattar det inte för jul? Foto: FOTO: Producent / Återförsäljare

FÖR MOTELLEN: Lekfullt utskrift på Wonderwall. Foto: Foto: Tillverkare / återförsäljare

gåvor för mamma, bästa vän eller storasyster du är garanterad på Cornelia hus. Och med varor från tillverkare som Himla, House Doctor, Jielde och Madam Stolz, hittar du förmodligen också något för dig själv.

cutesy: För retro älskare är allt du julklappar med godis för ögat. Foto: FOTO: Ida Sussanne Collier / Godis för ögat

7. Candy for the Eye

Söt Ida Sussanne driver den populära pastellfärgade bloggen Sukkertøy för Øyet. Och nu kan du ta med dig några av stilen hem genom den söta nyöppnade butiken. För alla som älskar retrostil och glada färger, hittar du presenter som kommer att slå dem i hjärtat av hjärtat.

8. Bodie och Fou

franska systrar som driver nätbutiken Bodie och Fou har varit med i tidningar som Elle Decoration and Living Etc och på stora internationella designbloggar. Och inte av en anledning. Här hittar du läckra inredningsdetaljer som säkert kommer att falla i smak med det trendiga och urbana.

9. Bolina

Denna butik är en favorit hos stylister och trendiga interiörälskare. Besök butiken på Stabekk i Oslo om du har möjlighet och du inte har det, är nätbutiken ett bra alternativ. Här hittar du allt du behöver för att få det där lilla extra på utvecklingen framsidan av hemmet, och garanterade gåvor som tilltalar de flesta.

VAR LISTA: Vem skulle inte älska att packa dessa coola ljus från Cornelia's House? Foto: FOTO: Tillverkare / Återförsäljare

10. Håll Kalm Galleri

BATGIRL: Coolt utskrift för tonårstrummet på Bodie och Fou. Foto: Foto: Tillverkare / återförsäljare

Har ni någon som är alltid svårt att köpa för, ja, då kan det löna sig att försöka med en kall affisch? Eller kanske en unik kökshandduk. Båda dessa finns i den brittiska webbutiken Keep Calm Gallery.

11. Pur Norsk

För alla som älskar strikt design och skandinavisk stil; klicka på Pur Norsks webbutik och hitta erbjudanden på 1-2-3.

12. Rockett St. George

Cool inredning för allt från hip urbanister till trendiga småbarn hittar du på Rockett St. George. Vad sägs om en Movember-affisch till någon som bara har klippt bart efter en månad?

13. Etsy

TRENDY: Interiör bloggare älskar Bolina. Foto: Foto: Tillverkare / återförsäljare

Surfer du stoppar jätten amerikanska onlinemarknaden Etsy kan du förmodligen hitta julklappar för hela familjen. Problemet är bara att du behöver en bra tid. Här hittar du allt mellan himmel och jord, men vi är särskilt glada i all den stora konsten. Målningar, fotografier, affischer, typografi; här hittar du allt. Till alla.

Måla betongen på väggen

14. Epla

Epla är den norska versionen av Etsy. Lite mindre, och därmed kanske mer transparent. Här kan du göra fantastiska julklapp idéer.

15. Inte på Highstreet

Den brittiska Notonthehighstreet är som en lite mer pro edition version av Etsy och Epla. En drömdestination om du letar efter gåva från någon som har allt. OBS! Inte alla säljare skickar till Norge, det här är vad du hittar information om när du klickar på de olika produkterna.

Visa nätvikt

Tänk på det nätverksföretag som säljer varan eller tjänsten noggrant. Var försiktig med helt okända onlineföretag.

Ange all tillgänglig information om köpet. Ger säljaren tillräcklig information om varan / tjänsten?

Se till att du har fått total summa, betalningsmetod, leveransdatum och leveransmetod.

UNIKE: Klicka på hemgåvor från de coola online-marknaderna Epla eller Etsy. Foto: FOTO: Tillverkare / Återförsäljare

TILL FÄRG: Cool ny väckarklocka eller Movember-affisch kan vara en succé. Foto: FOTO: Tillverkare / Återförsäljare

Se till att din webbplats är allvarlig innan du betalar i förskott.

Att dekorera interiörbloggarna hemma

Kontrollera även att webbplatsen har en säker sida. Leta efter en nyckel eller en hänglås symbol längst ner på din webbläsare och / eller bokstäverna https som den första i adressen.

Är du informerad om avbokningsrätten och vad du kan göra och var du ska kontakta dig vid misstag?

Säljer din säljare din personliga information och betalningsinformation?

(Källa:. Www konsumentportal Com.)

Se också:

Här Shopper du interiörer i London

Oslos coolaste inredningsbutiker

Här hittar du de mest välsmakande interiörbilder

Här är godsaker Huset

FÖR BÄST: En rolig handväska eller en liten smink från nätmarknaden Inte på Highstreet. Foto: FOTO: Tillverkare / Återförsäljare

ADVERT

Mest populära