All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Här är Londons coolaste hotell

Alla ögon är i Englands huvudstad i sommar, med drottning Elizabeths 60-årsjubileum och sommar-OS.

London är en av nordens absolut absoluta stadsfavoriter. Staden erbjuder ett urval som vi bara kan drömma om i Norge, både när det gäller shopping, restauranger, nattliv och kultur.

Bör du först till London, finns det inget behov av trevliga och fina hotell att bo över natten. Och lyssna på vårdnadshavaren och lyxhotellguiden Mr & Mrs Smith, det här är bara en av stadens mest trendiga hotell just nu:

1. Zetter

Det finns inte många platser du bor mer trendiga än på The Zetter om du är i Englands huvudstad. Hotellet, som ligger i vad som en gång var en gammal lagerbyggnad, har 59 rum, varav de allra flesta har rått muvegger och stora fönster som släpper in ljus och låter dig njuta av utsikten över den pulserande metropolen.

Många av möblerna är vintage och 70-talet, medan detaljerna i stämningen gör intrycket modernt och unikt. Var noga med att avsätta tid för att ta en dusch i den stora "Regan dance" dusch, och njuta av en sen middag på Medelhavet, hotellets upptagen och populär resturant.

Här hittar du hotellet: 86-88 Clerkenwell Road, London

RUM MED UTSIKT: På takterrassen på Zetter du vila trötta shopping fötter. Foto: PHOTO: Setter Hotel

2. Portebello

Enligt designhotell guide Mr & Mrs Smith är Portebello Hotel en favorit match ling plats för både Topp Modeller, popstjärnor och IT-tjejer, och är idealiskt beläget i Port Bello Road i mitten av super-trendiga Notting Hill.

Detta hotell handlar om så långt från kall minimalism som du kan komma. Här hittar du sexiga sammet gardiner, himmelssängar och massor av orientaliska färger och detaljer. Enligt designhotellet Tablet Hotels är badrummet på detta hotell värt att besöka i sig.

Här hittar du hotellet: 22 Stanley Gardens, London, W11

3. Blakes Hotel

Även Este Gwynteh Paltrow har skrivit följande om Blakes Hotel på sin populära blogg GOOP.

"Blakes är en super-elegant designhotell, men också både bekväm och sexig Det är perfekt för ett romantiskt hotell semester. "

Detta hotell annonserar att vara det bästa av London att erbjuda modern lyx. Varje rum har sin egen stil och inredning, men alla rum är inspirerade av färger, konst och kultur i olika länder. Ryssland, Indien och Turkiet, för att nämna några.

Här hittar du hotellet: 33 Roland Gardens London SW7

4. Metropolitan

BLAKES HOTEL: "Bekväm och sexig", även Gwyneth Paltrow har mycket trevligt att säga om detta hotell. Foto: PHOTO: Hotell / Tablet Hotell

Det är inte utan anledning att Metropolitan alltid är fullbokad under London Fashion Week. Här lever motellälskare, designers och IT-tjejer för alltid och känner sig alla hemma bland det hippa urbana interiören.

Här hänger ett designhotell

Hotellet ligger i den lyxiga Mayfair, och är hem till den uppmärksammade och mycket populära japanska restaurangen Nobu.

Här hittar du hotellet: Old Park Lane, London, W1K

5. Browns Hotel

I hjärtat av lyxiga Mayfair hittar du det eleganta Browns Hotel. Enligt hotellets hemsida är hotellets adress nästan den mest lyxiga, och sedan Victoria har blivit eftertraktad som en av Londons finaste och dyraste stadsdelar.

DESIGN HOTEL: På Zetter är det inte svårt att njuta av storstaden. Foto: Foto: Zetter Hotel

Interiören i hotellet är en blandning av ljusa färger, mosaik klinkergolv, antika möbler, förgyllda speglar och färgat glas, samtidigt kombinera lyx och historia i en unik stil.

Kära hotell med damer överallt

Här hittar du hotellet: Albemarle Street London W1S

6. Shoreditch Rooms

Precis bakom den legendariska Brick Lane ligger det coola, lilla Shoreditch Rooms Hotel. Mitt i höger östra kanten har ett hotell byggts i det som en gång var ett förfallit lager. När du har sett du trött på allt detta levande del av London har att erbjuda, kan du trösta dig med att vid Shoreditch rum, kan du koppla av i stil, oavsett om du gör det på Cowshed Spa, eller med ett par rundor av bowling på hotellet privat bowlinghall. Sträcker solen, du kan njuta av poolen på taket medan du njuter av en sval drink från baren.

Här hittar du hotellet: Ebor Street, Shoreditch, London, E1

7. The Connaught

Hipt med historie, designerhotellguiden Mr & Mrs Smith säger om The Connaught i Londons Mayfair-område. Byggnaden är över 100 år gammal, och även om hotellet nyligen har genomgått en stor ansiktslyftning har man behållit mycket av det som gör hotellet unikt. Första klassens butlerservice, antika möbler och stil i hinkar och hinkar.

Alla de 121 rummen är utrustade med platt-TV över badet, och när man ska beställa frukost på sängen kan du välja mellan normal av engelsk frukost och andra val som organiskt, vegetarian eller japansk frukost. Dessutom är hotellet hem för Englands enda Aman Spa.

BROWNS HOTEL: Lyx och historia går hand i hand på detta fantastiska hotell. Foto: Foto: Hotel / Mr & Mrs Smith

Här hittar du hotellet: 16 Carlos Place Mayfair, London W1K

Achtung! Berlins snyggaste hotell

8. Charlotte Street Hotel

I det vackra Bloomsbury, som ligger inom gångavstånd från det livliga SoHo, hittar du det moderna designhotellet Charlotte Street. Här är alla 52 rum inredda med fyra affischer sängar och badrummet kan du välja mellan ett bad i den rektangulära bad eller en snabb dusch i walk-in regndusch.

Charlotte Street har blivit populär bland kändisar och bland annat har Meg Ryan checkat in här flera gånger när hon är i den engelska huvudstaden. Hotellbaren är en populär hangout för anställda i de många media- och produktionsföretag som ligger i närheten SoHo.

Här hittar du hotellet: 15 Charlotte Street, London

SVART OCH VIT: Dyra och läckra i hjärtat av London.Foto: Foto: Connaught Hotel

BIG CITY SEMESTER: London är en favorit bland norrmän när vi vill shopping, kultur och urbana kaféer. På dessa hotell bor du i en vacker miljö. Foto: PHOTO: The Connaught Hotel

9. Sanderson

Kall lyx i spansk het

Sanderson är bra och dyrt. Du bor i gott sällskap, som hotellet enligt Guardian tenderar att vara fullbokad av Hollywood-kändisar, popstjärnor och andra medie darlings.

Stora delar av hotellet designades av kändisdesignern Philippe Starck, och inredningen är modern, färgstark och futuristisk. Inom gångavstånd från Piccadilly Circus, är hotellet hem till ett av världens största hotell spa, fördelat på 2 våningar.

Här hittar du hotellet: 50 Berners Street, London, W1T

10. W Hotel

Om du är i London för att njuta av en musikal eller en show eller två eller tre, bo i stil på W Hotel, som lligger mitten av super-central Leicester Square i West End. Redan i lobbyn, som är kolsvart och innehåller inget annat än ett antal hissar, vet du att hotellet inte är riktigt som andra hotell. Receptionen ligger på andra våningen, disco hänger ner från taket och vid Wyld-baren måste du få en inbjudan att komma in.

Här är världens minsta hotell

Alla 192 rommeme är dekorerad med unik identifiering och vara säker på att fånga både spa och restaurang Spice Market om du är gäst här på sommaren.

Här hittar du hotellet: 10 Wardour St London W1D

Källor: The Guardian, Mr & Mrs Smith, Tablet hotell

Se också:

Kändisarnas favorit: Att bo på Sanderson, riskerar du stöter en kändis eller tre. Foto: PHOTO: Sanderson / Hotell. com

Här Shopper du interiörer i London

Ta ett fynd på huset idag på BonyttBazar

Dessa hotell måste se innan du dör

vad man inte säga till gravida

W Hotel: Skall Titta på en show i Londons West End, som bor i stil på W Hotel, beläget i hjärtat av Leichster Square. Foto: PHOTO: Mr & Mrs Smith

LUXURY: Inget att störa stilen på W Hotel. Foto: PHOTO: Tablet Hotell / W Hotel

ADVERT

Mest populära