All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Hjälp, jag behöver en ny kran!

En fullständig renovering av badrummet snabbt nå sex siffror. Men med små grepp kan du ändra stilen. Den enklaste och billigaste du gör är att byta badrumstyg. Handdukar, badmattor, eventuellt nya duschdraperier, i färska färger ger badrummet ett nytt uttryck.

Den nya kransfärgen från Gustavsberg tar ett steg längre. Den nya mixern kommer i fem olika färgkombinationer, vilket kan ge ditt badrum en omedelbar ökning.

Den här veckan ger vi bort tre sådana kranar i samarbete med Gustav Berg, till dem som behöver det mest. Att uppfylla förnyelsen är en sak, men ibland är det absolut nödvändigt. Till exempel när badrummet kranen är så glupskt att man nästan inte vill sätta tandborsten under vattenstrålen som kommer ut av det.

Låter detta välbekant? Delta i tävlingen

Hur man går med:

  • Skicka ett foto på din kran till oss. Du kan göra detta via mail till [email protected] eller MMS med kodord DSBAD till 1901.
  • Det är inte alltid bilder säger mer än tusen ord, så skicka en beskrivning av problemet, eller knacka om du vill, och varför du borde vinna
  • Kom ihåg att skicka med både ditt namn och din adress så att vi kan skicka priset till dig.
  • Tävlingen slutar fredag ​​den 27 februari kl 12.00
  • Arrangören förbehåller sig rätten att visa inlämnade bilder på sina webbsidor vid senare tillfällen.

Du kan vinna:

Det finns inte mycket att göra för att uppdatera badrummet. Här är Coloric i en maskulin svart utgåva. Foto: Gustavsberg Visa mer

Tre lyckliga DinSide-läsare vinner var och en av sina Färgkranar från Gustavsberg. Utöver det faktum att kransbandet betonar designen och levereras i fem färska färger, har tillverkaren tänkt på miljön på alla nivåer: Den ska vara hundra procent miljövänlig.

Blandaren är tillverkad av aluminium, utan riskfylld bly, vilket gör att kranarna kan återvinnas den dag du byter dem. Ytan är anodiserad och inte lackerad så att den tål hård resa.

Färgkranar kommer i rött, blått, svart, silver och champagnefärger, och det föreslagna detaljhandelspriset är $ 1,995 för tvättbatteriet. Serien också att matcha engreppsblandare för dusch till 2. 538 miljoner euro, dusch satt till 1. 413 miljoner och engreppsblandare för badkar till 3 till 644 miljoner.

ADVERT

Mest populära