All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Fullt av interiören

Att vara miljövänlig är viktig för oss, även när vi ordnar hem och stugor. Och vad kan vara miljövänligare än naturens eget material: träarbete?

- Vi ser verkligen en blomma på massivt trä. Vi får ständigt feedback från kunder att miljöaspekten är viktig. Vi omger oss med naturliga material, och dessutom massiva trägolv och paneler på väggarna en exklusiv utseende även för moderna hem, säger Katharina Sølvberg, marknadschef på Södra, som är en leverantör av interiör trä. Företaget har i generationer odlade skog, som tillverkas och säljs lister, paneler, massiva trägolv i furu, trägolv, väggpaneler och MDF paneler och mycket mer.

TENSION: När mjukfjädern borstar bort blir golvet mer hållbart och hållbart. Samtidigt inga penslar så djupt att golvet är svårt att rengöra "> DURABLE... När den mjuka earlywood borstas bort är golvet mer slitstark och hållbar samtidigt inga penslar så djupt att golvet är svårt att rengöra < 999> exklusiva generationer

EXCLUSIVE

ett massivt trä golv för ett exklusivt utseende och en het yta. golvmaterial kan användas tillsammans med golvvärme, om yttemperaturen inte överstiger 27 grader. "> EXCLUSIVE ett massivt trägolv ger ett exklusivt utseende och en varm yta. Golvmaterialet kan användas med golvvärme om ytemperaturen inte överstiger 27 grader. Trä har sina fördelar med att absorbera fuktighet och utsläpp när det blir torrt, så att vi får ett gott inomhusklimat.

- Golvet är den största möbel vi har i rummet, och när du möblera med trä, du får en vacker, frisk och naturlig inomhusmiljö. Ett solidt golv är en hel bredd som utstötas av en och samma stam. Detta gör att golvet kan slipas - om och om igen. Om du väljer en borstad yta är det mycket svårare och klarar mycket mer slitage än många tror. Sedan har du en exklusiv våning i generationer, säger Silverberg.

Personlig Inredning

färg

Väggar och golv kan målas, färgas eller pigmenterade med hårdvax olja. "> färg Väggar och golv kan målas, färgas eller pigmenterade med hårdvax olja. massiva trägolv kan också monteras på väggen och få en cool inre elementet brädorna skruvas sedan med dold fastsättning, precis som på golvet, och sedan undviker märken efter fastsättning

-.. kvistfria fasta träpaneler eller vanliga golvskivor kan användas som en kontrast vägg, tak, hela rummet, stående eller liggande, upp till brösthöjd -. eller hur du vill ge rummet en personlig touch på köpet får du när en mycket stabil vägg med stora möjligheter att hänga tunga bilder och rack på, säger hon.

Läs också:

Urban och samtida med målade paneler Ställ in färgen i rummet

Material för framtiden:

väggpanel kan vara mycket mer än en gammal, gulnat och mörka kabinväggen.Träpanel är både traditionell och nyskapande, med oändliga möjligheter för färgning och styling "> MATERIAL för framtiden:. Wall Panel kan vara mycket mer än en gammal, gulnat och mörka kabinväggen träpaneler är både traditionell och nyskapande, med oändliga. möjligheter till färgning och styling. vid monteringspanel eller golvbräda av varierande längd som ligger på väggen, titta på monterings finare än om du får leder i stående längder. används också materialet bättre i att mindre trä skärs bort. <999 > -. Gjuten kan sedan färguppsättning med inredning fläck eller hårdvax oljor eller målade i fina, moderna färger är det viktigt att behandla panelen före installation, särskilt för att få våren innan det monteras så att den under rörelse alltid har färg på Undviker sedan. De ljusa skillnaderna mellan borden, säger Sølvberg.

ADVERT

Mest populära