All egendom: trädgård, kök, inredning >> Socialitet

Hälsa Vest - Helsebygg måste ha rena golv

På bottenvåningen av centrum är den poli enhet med cirka 45 anställda, och en öppenvårdsverksamhet med möjlighet till öppenvårds konsultationer inom ortopedi, gynekologi och urologi. Dessutom finns det fyra konsultrum som används av Eye Department. På andra våningen har bröstdiagnostikcentralen 27 anställda.

Rengöring är en prioriterad uppgift hos alla hälsovårdsinstitutioner, till exempel val av golvbeläggningar ägde rum till grundlig övervägning.

Universal design kräver också kontinuerlig användning av kontrastfält och markeringar i trappor.

- Tidigare har vi haft mycket goda erfarenheter med Lifeline Karelen, säger Health Vest chefen för rengöring, Anne-Britt Olsen - det beror på att det är så lätt att underhålla, är det nästan som om jag vill säga; underhållsfri.

Golvet är säker och miljövänlig, utan PVC och mjukgörare, men extremt hållbart och rekommenderas för bland annat sjukvården. LifeLine CS, tillverkad av naturliga mineraler, levereras i olika färgvariationer, är diskret mönstrat och lätt att täta.

- En av de viktigaste fördelarna, fortsätter Olsen - är att vi inte har besvärliga och kostsamma vaxning förfaranden. Vi kör bara över med en rengöringsmaskin som lägger till kemikalier blandat med vatten, borstar det beläggningen och suger så småningom upp vattnet. Det innebär att rengöringen kan utföras utan att störa funktionen vid den aktuella avdelningen.

En ljus och trevlig mottagning möter dig när du kommer till mitten.

Över centrera är brutna golvytor, som är i diskreta färger och mönster av stora plasstilskårne cirklar i matchande färger. Väggarna är också dekorerad med bilder av en av stadens största levande konstnärer.

Golvkåpan är vald för lång livslängd. Enligt rengöringschefen, kör bara över den med rengöringsmaskinen för att hålla den ren och ren i flera år.

Som det anstår en sjukvårds är alla universella konstruktionskrav träffade, särskilt den omfattande användningen av taktila lösningar.

ADVERT

Mest populära