All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Har du träffat renoveringsväggen?

Produktionsbolaget Strix söker personer eller familjer som har genomfört ett renoveringsprojekt som inte kan slutföra.

- I grund och botten söker vi familjer som har gått på renoveringsväggen. Det har börjat på ett renoveringsprojekt, som nu har stagnerat. Detta kan ha olika orsaker; pengar eller önskemål slutar - och de vet inte vart man ska gå ", säger Jens Hesselberg, produktionschef på Strix för DinSide.

Läs också: Hur gör du andra för dig?

Tänker du om tidigare renoveringar, där ägarna till fastigheten skickas till belägringen eller bredvid och kommer hem till ett hem fullt av "kreativa" lösningar Byggd i MDF kan du koppla av. Här är den som har det sista ordet när man bestämmer varifrån skåpet ska stå och vilken färg muren ska målas in.

- Det handlar inte om extrema renoveringar. Vi kommer inte att krossa huset för dem, säger Hesselberg. De som valt att ingå i programmet borde själva delta i renoveringen under vägen.

- Om det är ett helt hus kanske vi tar ett rum eller två, så börjar vi få dem igång så att de kan få en plan för ytterligare renovering. Målet är att de ska se slutet på showen. Det är en bra idé för människor som har varit på i 5-10 år för att hysa ett hus och de har för många projekt på gång samtidigt.

Inspelningen börjar före sommarsemestern.

Allt om renovering på DinSide finns här

Låter det här som något för dig eller någon du känner? På TVNorges hemsida kan du fylla i ett

ansökningsformulär och skicka in en video eller bilder som visar hur du står.

Ansökningarna behandlas fortlöpande, enligt Hesselberg kommer den sista tidsfristen att vara i mitten av juni. "Men jag rekommenderar folk att skicka in så snart som möjligt, för vi är redan på väg igenom ansökningarna", avslutar Hesselberg.

ADVERT

Mest populära