All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Hårdvax olja - mitt på vägen

Träolja är en behandling för träarbete som används på bänkskivor, möbler, paneler och golv. Det upprätthåller en naturlig kontakt med veden, medan golvet blir vatten och smutsavvisande och förbättrar fläck och slitstyrka.

Hård vaxolja är en genomskinlig behandling, och finns i olika färger, från klara till olika vita, grå, bruna och svarta pigment.

Drar in och göra filmer

NATURAL: Behandlingen omfattar inte strukturen i trä, men belyser materialets naturliga vacker textur. (Foto: Treasury) "> Nature Behandlingen omfattar inte strukturen av trä, men belyser materialet naturligt vacker textur (Foto: Treasury).

Hårdvaxolja olja kan beskrivas som en korsning mellan två andra genomskinliga behandlingar plasma. färg och olja

de två huvudkomponenterna i det hårda vaxet olja ger i olika sätt träskydd mot slitage och missfärgning oljan dra något in i porerna och tillåter vätskor och andra yttre påverkan kan inte missfärgas eller tränga in i träet <.. 999> Adult skapar en tunn, elastisk tätningsytan som skyddar träet från yttre påverkan och tår

enkelt underhåll

enkelhet:.

Hard Wax Oils gör livet lite enklare genom att du får en smutsavvisande yta som är lätt att underhålla (Foto: TreStjerner). "> enkelhet: Hard Wax Oils gör livet lite enklare genom att du får en smutsavvisande yta som är lätt att underhålla. (Foto: Woodstones) En av anledningarna till att hårda vaxer har blivit så populära de senaste tiderna är de goda användningsegenskaperna. Golvet är lätt att hålla rent och samtidigt. Om skador uppstår kan den repareras lokalt utan användning av stora maskiner och utan avskärmning. Lätt repor lätt innan du applicerar ny olja på ytan.

Använd normalt dammsugare, kemtvätt eller tvätta med en behaglig tvål. Använd sedan ett rengöringsmedel som återuppbygger ytskiktet och torka av vattnet.

Litet jobb, men ofta

Eftersom skyddsskiktet är tunt är det viktigt att hålla konditionen så att sängen inte slits bort. Ibland måste ny hårdvaxolja tillsättas. Hur ofta det blir tillämpligt beror på slitage golvet utsätts för. På vissa ställen, som i banorna, framför köksdisken och runt matbordet, kommer behovet att uppstå tidigare än under soffan eller i tv: n.

Ta försiktigt golvet en gång för mycket än en gång för lite!

ADVERT

Mest populära