All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Gymkhana vs. fotboll

TEXT: Morten Moum

På sommaren lanseras fotbolls-VM i Sambafotball-hemlandet, Brasilien. Förväntningarna är stora både för mästerskapet själv och för kombinationen förväntar världen brasilianerna att leverera runt om i landet.

drömscenario?

Vi har alla drömt om att bara vara mager, halmkjol och hip twist tillsammans med lekfull fotboll, bra mål och ett halvt samtal? Men vem hade drömt att se Gymkhana i en härlig interaktion med en av världens bästa fotbollsspelare?

Titta på den spektakulära videon här.

Ken Block är känt för sin knäppande stunt, mycket rök och extrema färdigheter bakom ratten. Den här gången har han i samarbete med Castrol slog Gymkhana tillsammans med fotboll och skapat footkhana. Om detta är något vi kommer se mer av i framtiden är osäker, men vi njuter fortfarande varje sekund.

finess och kraft

I videon han åtföljs av den brasilianska supertalangen Neymar Jr som spelar för Barcelona, ​​fd mästare för Brasilien värld, Cafu och två freestyle triksere, Sean Garnier och Andrew Henderson. Block bränder upp sin Ford Fiesta ST RX43 med över 600 hästkrafter och fyrhjulsdrift, och snurrar runt medan Neymar och de andra leker med bollen imponerande.

Bakre Shots

Om det finns knep ingen boll eller bil som är mest imponerande i den här videon, vi är något osäkra, men tillsammans de arbetar åtminstone mycket bra, läckra akkopagnert av mjuka sambarytmer. Vem trodde att hjulets spinn och motorljud skulle gå bra med trummisen?

De färdigheter som visas i denna film är dock imponerande av alla deltagande parter. Men Block drar det längsta halm när han brinner av en hel massa fotbollar mot en skamlös bouncer. Och ja det gör han med baksidan!

ADVERT

Mest populära