All egendom: trädgård, kök, inredning >> Miscellanea

Lanserar sin andra TV-mottagare för det digitala marknätet.

Foto: Grundig. DTR 8740 MHP-modellen finns tillgänglig i detaljhandeln från och med 21 januari 2008.

Nu Grundig lanserar en ny digital mottagare till det markbundna nätverket.

DTR 8740 MHP har vissa funktioner förutom att DTR 8720 har:

Bl. a. Programmerbar fjärrkontroll för de flesta TV-märken. Skärm framför. Stödjer den nya digitala teletextöverföringen (MHP). Det kommer också att få returkanal över Internet och "Time shift / pause TV-funktion" via ytterligare flash-enhet på USB-anslutningen.

De två senaste funktionerna kräver senare en programuppdatering.

-Digital mottagare DTR 8740 MHP är en del av Grundigs engagemang som en av de viktigaste aktörerna inom utvecklingen av digitala TV-produkter, både i Norge och på den nordiska marknaden, säger Jan-Erik Relbo, Nordisk direktör

DTR 8740 MHP är den första digitala mottagaren med MHP för Norge. Det innebär att den tar emot de nya digitala text-TV-signalerna NRK, TV 2 och andra börjar sända. Detta ger en helt annan upplevelse av text-TV än vi tidigare brukade.

DTR 8740 har elegant svart design med frontdisplay.

Tidskiftfunktionen och Eternett-anslutningen gör mottagaren ännu mer spännande under våren av en mjukvaruuppdatering. Då kommer mottagaren att kunna "skifta / pausa TV" via en extra flash-enhet på USB-anslutningen. Detta möjliggör erenden utan att missa favoritprogrammet. USB-flashenheten kommer att pr. 1 Gb får möjlighet att pausa TV i mellan 20 och 45 minuter beroende på "bithastighet" på tv-sändningen.

USB-minne upp till 8 GB ger lång paus.

MHP-returkanal via Internet innebär att mottagaren får tillgång till flera tjänster från programleverantören (t.ex. NRK) för att ta emot p. a. Bilder för text-TV när den är ansluten till ADSL / Bredband.

Grundigs nya digitala mottagare har en programmerbar fjärrkontroll som styr mest TV och DVD. Lätt med endast en fjärrkontroll, för de viktigaste funktionerna. Om du har en Grundig Tv, kan de flesta funktionerna i DTR 8740/8720 styras av TV-fjärrkontrollen.

Grundig har utvecklat två RiksTV-godkända digitala mottagare för det nya digitala marknätet, både redo att ta fram HD-TV. Grundigs DTR 8720 var den första digitala mottagaren som var tillgänglig i butikerna när det digitala marknätet startade den 1 september 2007. Tillsammans med en vanlig antenn ger dessa mottagare fantastiska bilder och mycket bra ljudkvalitet.

DTR 8740 MHP är tillgänglig hos återförsäljare från 21/1 och kostar cirka 2000 NOK.

ADVERT

Mest populära