All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Grillbot

Vi har tidigare berättat om ankomsten av produkten Grillbot en speciell robot som tvättar grillgallret för dig.

Nu har vi lagt roboten på prov. Nedan kan du se hur det gick.

Här är årets bästa grill, enligt experter

Så fungerar det Grillbot

Grillbot visar sig snabbt vara en produkt som är enkel att använda:

CORDLESS: tvättrobot, som laddas före användning, rengör grillen med tre roterande stålborstar. Foto: BERIT B. NJARGA Visa mer

Först, ladda batteridriven robotbricka innan du placerar den på den smutsiga grillen och tryck på knappen. Du kan välja mellan tre program, ett kort, medium och långt program på 10, 20 och 30 minuter, beroende på hur smutsigt grillnätet är.

Sedan startar tvättroboten tvätten genom att flytta runt grillnätet medan tre stålborstar snurrar och skrubbar gallret. Ta bort de tre stålborstarna efter användning och tvätta dem i en diskmaskin för att rengöra borstarna.

För alla som har varit till armbågarna i tvål och fett och rensat den inåtväxande grillgallret från förra säsongen, måste detta vara låter som en dröm .

Nedan kan du se hur tvättmaskinen fungerar under användning och resultatet.

Gör inte detta misstag när du grillar

upplopp

Vi har testat produkten på en halster motsvarande vanlig klotgrill, som inte har rengjorts sedan den senaste användningen för cirka 14 dagar sedan. Därför har vi valt att testa tvättmaskinen på det längsta programmet, där det skrubbas i 30 minuter.

Robots första intryck är att det är som att ha en gremlin insvept inuti grillen, för alla som kommer ihåg Gremlins filmer från 80-talet.

I videon nedan kan du se hur Grillbot beter under användning

utan lock vi kommer inte att rekommendera att använda rengöringsrobot, som den manuella säger då ibland flyr över kanten av grillen <999 >. Lite minus på Grillbot är att det fastnar om det finns ojämnheter eller handtag i grillen, som det är fallet på grillen som vi har använt. Men när vi vred grillgrillen gick det mycket bättre.

Så här Grillbot tvätta grillgallret din - denna gång utan lock

Så vad om resultatet efter 30 minuters skura -

är grillgallret varit pipig ren? Ej ren

RENERE:

Grillen var renare än innan du använde tvättbåten, men inte så ren som vi hade hoppats. Foto: BERIT B. NJARGA mer Vår slutsats efter att ha testat Grillbot på en smutsig grill galler, är som följer:

Grill galler vara

renare än det var, men långt ifrån pipig ren. Fettrester brinner fortfarande på flera ställen, inte minst längs kanterna där tvättbåten kämpar för att nå.

Vi hade förväntat oss ett bättre resultat

, inte minst efter att ha tillåtit tvättroboten att fungera i 30 minuter, vilket är programmet rekommenderat för användning om grillen är extra smutsig. Samtidigt skulle vi vilja tro att resultaten hade blivit bättre huggade på en grill som nyligen har använts. DIRTY COSTS:

Efter användning kan maten tas och tvättas i skörden. Hur man tar maten är för dåligt förklarad i bruksanvisningen. De var inte heller så rena som instruktionsmanualen lovade, men avlägsnade de värsta fettstöd. Foto: BERIT B. NJARGA Visa mer Investerar tusen dollar i en produkt som

nästan gör ett tillfredsställande jobb, vi tycker vi är lite fulla, inte minst eftersom det finns andra och effektivare metoder att få grillgrill ren. Dinsid har testat användningen av grön tvål eller slipning av grillen efter användning, vilket har gett ett liknande eller bättre resultat.

Om du har mer pengar än du har kan tvättroboten vara en anständig investering, eftersom det tar bort en del av den brända resten.

I så fall rekommenderar vi att du använder den strax efter grillning - och inte på den infuserade grillen som inte har tvättats under lång tid.

Eftersom det är ett jobb det inte hanterar . Artikeln har publicerats på Dinsides tidigare

FAT:

Grillgrillarna var fortfarande fulla av fett och sot efter 30 minuters skurning. Foto: BERIT B. NJARGA Visa mer
ADVERT

Mest populära