All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Växthus för nöje och njutning

─ När jag fyllde 50 år var jag turen att få växthusfödelsedagspresent från min make, säger ägaren av din dröm trädgård.

- Jag har länge velat ha ett engelska inspirerat växthus i trädgården och nu har jag äntligen insett min gamla dröm. Jag såg först växthuset i en engelsk trädgårdslöv.

Självförsörjande med grönfoder

Innan solen värmer upp vinter under våren sått frön i krukor i växthus i trädgården , som anges i jorden när de kalla leden har lämnat marken i april / maj.

Under säsongen, familjen självförsörjande, inklusive jordgubbar, sallad, kål, örter, äpplen, päron och körsbär att nämna några av det odlas i smarta ny trädgård.

Romantisk trädgårdsportal. När du går in i grönsaksgården är den via denna portal, som ska prydas av rosa klätterväskor.

Se även:

För att få den bästa säsongen i växthuset

För att hjälpa dig att lyckas i växthuset har vi samlat våra bästa tips och tricks för dig här. Läs bland annat om den viktiga ventilation och varför ...

vegetabiliska bäddar i höjd

För att göra den nya delen av trädgården så harmonisk som den andra utesonene har paret använda professionell trädgårds hjälp av landskaps Entreprenörer i Mandal.

De gröna sängarna läggs som avlånga lådor något högre än vanlig säng och sockerrör med platta och grova stenar. Sängarna är speciellt utformade för fastigheten att göra verktyget trädgård lätt och delikat. De kan också placeras i växthuset i trädgården.

När grönsaksängarna läggs som en lång säng måste du vara hektisk för att ligga i sängarna.

Växthus med växthus. Växten med specialdesignad grönsaksbädd, engelska växthus och burkar på burkar med växter, bueportal och stengjerde bildas av landskapsleverantören i Mandal.

Läs också:

Effektiv värme i vinterträdgården

Sommaren är kort norr här. Inte bara är höst, vinter och tidigt våra kalla perioder, de är också mörka och ledsna. Men i vinterträdgården kan du njuta av sommerkli ...

Idyllisk

Around växthus i trädgården och mellan murverk rabatterna läggs naturliga skiffer plattor med gräs kanter mellan plattorna. Hela användningsområdet med växthus , fruktträd, bärbuskar och grönsaksängar är avgränsad med en naturstenmur.

När du går in i trädgården, sker den via en krökt port, som så småningom kommer att täckas med klättringspåsar när de växer upp. Ibland kan krukor med krukor stå med små sittplatser med runda bord och stolar.

Här har familjen lilla viloperioder efter att ha slickat och stagit i sängarna, tårar bort blekande löv och knoppar och vattnar alla växter i olika färger och former.

Var medveten om dina önskemål

Innan du väljer växthus reda på vilken typ växthus du vill, det måste vara en oberoende, begravd (pitgreenhouse), vinterträdgård, eller polytunell ( plasthus), m.m.

Tänk också på hur stor den ska vara och om den kommer att användas hela året och om du har värmebehov.

Läs också:

Torka dina egna örter

När du inte har tagit dig tid att laga örter, låt dem inte gå att spela. Vi visar dig hur man torkar örter.

Varför välja växthus

Huvudprinciperna för ett växthus är att glas / plast / polykarbonat utsänder solen och fångar värmen. Förlängning av växtsäsongen är växthusets fördel, så att heta växter också kan njuta av våra breddgrader.

Egenhushållsmat ger, förutom nöje, miljöfördelar, till exempel när det gäller minskad transport.

ADVERT

Mest populära