All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Grön med ränder

Grön är en bekväm färg i sovrummet. Dessa nyanser är intensiva men har ingen negativ inverkan på ägarens sömn. Här är de gröna färgerna tema för granskning, både på väggar, tak och textilier. Väggarna är målade. Här är stegen.

Nice med läkemedelsrester

Gardin och canopy är gjord av två tyger, masken är tillverkad av tyg som var kvar. Rullbanan gör det mörkt vid sänggåendet, och har en stark denimkvalitet. Sängen har fått fötter. Linne i ren bomull har blå och vita ränder och knappar.

Taket målades med paneler. Färgen hittades i ett färgschema för inredning och matchades till panelen av färghandlaren. Panelskydd är en genomskinlig inredning som används när du vill behålla träets utseende, men lägger till lite färg. När panel lack bryts omkring med NCS-koder är mer täckande än vanligt, men du får en genomskinlig resultat om att tillämpa en kappa och stryker färgen med svamp el Panel Paint innehåller mindre bindemedel än färg, och är därför lättare att arbeta med på panelen än en vattenbaserad färg.

Typskylten är en isplatta som är klädd med överflödigt tyg från gardinerna. Tyget är fastsatt på plattan med häftapparat. Enklare det kan inte vara. Knaggreck ger utrymme för en badrock med ben, tofflor och en handduk för små saker. Stolarna är ärvda från moderen var små.

ADVERT

Mest populära