All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Gröna mattor med "patina"

Textilplattor har Ecotrust fleece på baksidan. Detta är gjord av återvunna vattenflaskor. En innovativ produktionsteknik omvandlar flaskorna till ett mjukt men starkt filtmaterial som är mycket slitstarkt och har bra akustiska egenskaper. Filten är både ett återvunnet och återvinningsbart material. Mattorna är gjorda av så kallat Econyl-garn från använda fiskenät. Efter att fiskarnen har samlats in och rengjorts, bryter de ned fysiskt och kemiskt och återvänder som hållbart garn till mattor. Garnet är också ett förnyat - och ett förnyelsebart material.

Rich textur

Kombinationen av slingor med komplex struktur på flera plan och digital färgning ger Memory samling ett unikt uttryck. Mattor med rik textur är i vinden, och de modulära och breda alternativen ger en känsla av lyx och praktiska möjligheter för samordning och kombination.

mattor med rik textur är i vinden

Tre mönster

Memory Ecotrust du får tre olika mönster i nio färgvariationer

Memory Ecotrust innehåller tre slående mönster. Dessa levereras i nio spännande färgvarianter; en palett koncentrerad runt ljusa, medelstora ljusa och mörka nyanser. De unika alternativen om mönster, färg och format kan användas ensamma eller i kombination med kreativ frihet.

Minne levereras i mattan plattor av 48x48 cm och 96x96 cm och på rulle.

designsamarbete med Carol Appleton

samling Memory Ecotrust utvecklats i samarbete med designern Carol Appleton

Memory designades av Carol Appleton, som har en examen i textil design och design management från University of Manchester. Carol Appleton är en erfaren textildesigner och kreativ ledare.

ADVERT

Mest populära