All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Bra bildkvalitet och bekväma funktioner

[Ugjyldig objekt (NAV)]

Även på vårt gamla kabelsystem lyckats TV att dela upp bra TV bilder. Nu har det naturligtvis mycket att säga: Det är lättare att få en bra TV-bild på en 32-tums än på en 42-tums. Vi noterar dock att Philips inte är så angelägen om signalkvalitet som konkurrenterna från Sharp, LG och Fujitsu-Siemens.

Det som kommer att vara svart är samtidigt som det inte äventyrar detaljeringsnivå och färgspektrum i allmänhet.

Bildteknik

Philips är utrustad med olika tekniker för bildförbättring, som pixel plus 2, digital kristallklar och digital naturlig rörelse. Syftet är givetvis att ge skarpare bilder, speciellt när de rör sig snabbt.

Vi har i allmänhet varit lite skeptiska till tv-företagens självkänsla vid denna tidpunkt, ofta finns det många fina ord och korta förkortningar. Nu tyder emellertid på att företag börjar bli vana vid tekniken. Ett bra exempel på detta är det uppdateringsproblem som många platt-TVar kämpar med. Jämfört med tävlingen är tendensen för hakiga TV-bilder med snabb rörelse minimal på denna modell.

Om detta beror på att bildförbättringstekniker som Pixel Plus eller bara ett tecken på att den inbyggda TV-tunern är av högre kvalitet Phil än konkurrenterna, är inte lätt att säga. Poängen är att kvalitetsskillnaden är tydlig i Philips favör. Detta är givetvis ett plus i vår bok.

DVD: Ambilight ökar filmupplevelse

PixelPlus2 Demo Visa mer

Inte oväntat TV också bra på DVD-uppspelning, måste vi dock säga att vi undrade om det TV är inte utrustad med antingen HDMI- eller ingångskomponent.

Här måste du använda en av de tre scart-ingångarna, eller köpa en DVD-spelare med DVI-utgång. Det här är en irriterande begränsning för potentiella kunder som redan har använt några extra dollar för att investera i en bra PAL-progressiv DVD-spelare.

Personligen trodde vi att ambilight-funktionen var bäst lämpad för DVD-uppspelning. Det första du märker är att skärmen verkar större med ambilighten aktiverad. När ljusstyrka och bakgrundsfärg slutar i steg med bilden på skärmen, är det inte längre bara en elegant finess, men också en märkbar förbättring av filmupplevelsen för dem som har TV placerad mot en ljus vägg.

Se bilder på ambilight-funktionen i bildspecialisten!

Fjärrkontrollen är också utrustad med en snabbtangent för ambilight-funktionen. Det är lätt att ändra inställningarna på det (inklusive intensitet, färgläge och ljusstyrka), eller för att stänga av det helt.

Riktigt lätt att använda och bra funktioner

Vi har redan varit i enkel användning som är mycket bra. TV: n är väldigt lätt att ställa in och det går snabbt att justera bilden precis som du vill ha den.

Kortkommandon för text-TV och bild-i-bild-funktionen fungerar också bra. Vi tycker också att TV: n har en split-skärm, det vill säga att 50 procent av skärmen visar tv-sändningen medan resten visar texten. Text-TV är också mycket snabb och med 1200 sidor textminne är det ett nöje att se fram emot sportresultatet för de som ingår i seriens intervju.

Bild-i-bild-funktionen förtjänar också några ord. TV: n har två inbyggda tuners, vilket gör att du kan titta på två tv-kanaler samtidigt. Du kan också aktivera 6 TV-apparater i ett, vilket är bekvämt för dem som vill vara säkra på att inte sakna något. Det finns dock bara två sändningar som visas live, men det är alltid lätt att hoppa mellan dem.

Bra ljud

Som vanligt är det ingen tvekan om att filmentusiasterna gör det mesta av det genom att köra ljudet genom surroundförstärkaren. Men inte Philips Philips-högtalare lyser av, de fem inbyggda högtalarna är bra för vanlig TV-visning.

  • Stor PC och spelskärm
  • Slutsats och resultat
  • Visa stora bilder från testet
ADVERT

Mest populära