All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Grå, men inte tråkig

Utgångspunkten för renovering

Vår kandidat ville ha en lägenhet med en stram och maskulin touch - utan att använda en massa färger. Samtidigt borde det vara en plats där du kan känna dig som hemma. Det klassiska mötet den moderna var utgångspunkten för renoveringen. Grå valdes som en granskning färg i alla rum. Grå är en så kallad neutral färg och ger en bakgrund som är lätt att utveckla. Fläckar av färska färger och olika material bryter upp de snäva linjerna annars i lägenheten.

hantverkare

Det fanns stor vikt vid hantverket, eftersom lägenheten var att vara helt renoverat. Detta är ett omfattande jobb. Nya och hållbara golv lades och taket sänktes. Det var föremål för ett tyg målas glas för plana ytor i taket och väggarna, vilket ger en stark och varaktig utseende. Det var därför valt att använda hantverkare till jobbet. Resultatet var perfekta ytor och vackra detaljer.

Easy och spännande rätter

Den långa, smala köket skulle vara så ljusa och öppna som möjligt. En enkel vit inredning med vitvaror och detaljer i stål och svart valdes. Frostat glas i huven gör rummet större. På väggarna sattes glasmosaik från bänken till tak i olika nyanser av grått. Detta är ett roligt och spännande sätt att dekorera väggarna! Dessa är de snäva, raka linjerna som gör rummet öppet. Detta låter dig använda färger utan att rummet känns mindre. Dramatiskt rött mot grått, svart och vitt ger en elegant touch till det enkla köket.

ADVERT

Mest populära