All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Gorenje intelligenta tvättmaskin styr sink

Workwear, sportkläder, sängkläder och handdukar fylls snabbt kläder korg till brädden under en normal vecka med en norsk genomsnittsfamiljen. En familj med två barn tvättar i genomsnitt fem till sex maskiner varje vecka.

Tillsammans kommer det att bli 312 maskiner med tvätt på ett år! För de flesta är tvätten en nödvändig men tråkig och tidskrävande del av hushållsarbetet.

Gorenje anropar den nya generationen tvättmaskiner och torktumlare för Gorenje HomeMaid, gör det smarta och intelligent städning tvätt lättare samtidigt som de ger effektiv rengöring och riktig behandling av tvätten.

Allt är noga genomtänkt, inte minst programväljaren. Det bör inte finnas någon vetenskap för att välja det mest lämpliga programmet. Tekniken gör att vita förblir vita och tygerna torkas försiktigt Efter fullständig tvätt kan strykas eller placeras i skåpet - allt på en energi på rätt sätt.

SensoCARE - skräddarsydd tvätt

Gorenje HomeMaid tvättmaskiner har funktionen SensoCARE, vilket gör att du en personlig anpassning av tvätten med hjälp av fyra inställningar: Normal Care, EcoCare, Time Care eller AllergyCare.

Läs också:

Ett bättre liv i badrummet

Något nytt på badrumsfronten gör livet lite lättare. Vi har valt några nyheter från våren 2013.

Dessa inställningar garanterar tvätten optimal vård och anpassar sig till tvättbehoven. Den intelligenta SensorIQ teknologin har en mängd olika integrerade sensorer som kontinuerligt övervakar sink och säkerställer att energi, vatten och tid används som är lämpligt som möjligt och tvättprogrammet automatiskt anpassad att ladda och tyg typ.

En perfekt tvätt kräver rätt kombination av temperatur, vatten, tid, snurrhastighet och tvättmedel. Gorenjes produktutvecklare har ackumulerat många års tvättkompetens för att utveckla UltraWhite-programmet, vilket säkerställer att vita kläder förblir vita, även vid låga temperaturer.

Dessutom har Gorenjes HomeMAID tvättmaskiner en ergonomisk dörröppnare, som endast kräver ett litet tryck med fingret. Dörren är gjord extra bred, så det är lätt att lägga tvätten i maskinen.

Det är också enkelt att ställa in tvättmaskinen på rätt program med användarvänlig display.

Tvättmaskinens design har också genomförts, och tvättmaskinerna är hedrade med designpriset Red Dot Design Award.

Torr och mjuk tvätt - redo att placeras i garderoben

För en bra tvätt har du också en effektiv och försiktig torkning. Gorenjes nya serie HomeMAID-torkare använder IonTech. Denna teknik säkerställer effektiv torkning, mjukar fibrerna i tvätten och minskar statisk elektricitet.

Vidare avlägsnas obehagliga luktar, såsom rökig rök och matos, för att göra tvätten luktig frisk och bra.

Alla Gorenjes torktrummor använder SensoCARE-tekniken, vilket ger dig valet mellan NormalCARE och den temperaturjusterade GentleCARE-inställningen som skyddar känsliga kläder.

SensoCARE-tekniken justerar automatiskt torkningen baserat på det valda programmet, typ av tvätt och önskad torknivå. Du kan därför välja från början om tvätten ska vara järntork, torr, torr eller torr.

Trumman i Gorenjes nya sortiment av torktumlare är en av de största på marknaden och kan ta upp upp till 9 kg tvätt utan att äventyra effektiviteten eller möjligheten att torka stora material som lakan och täcken. Torken har också ett speciellt program för liten tvätt.

SensoCARE tvättmaskiner finns i tre produktlinjer; nödvändig, avancerad och överlägsen. De skiljer sig från varandra med avseende på snurrhastighet (1200 rpm, 1600 rpm), kapacitet (6 kg-9 kg). och energiklass (A-20% - A-50%).

Gorenjes HomeMAID-torktumlare med IonTech finns i fem olika versioner, med extrakt och kondens, med energiklass A-40%.

Gorenje Group är en av de ledande tillverkarna av hushållsapparater i Europa. Gorenjes grundläggande uppdrag är produktion och marknadsföring av högkvalitativa, användarvänliga och miljövänliga hushållsapparater.

Mer information: www. GORENJE. nej

Läs också:

Rengöring av tvättmaskinen

Även om tvättmaskinen kör med tvålvatten, behöver det underhåll. En mycket använd, men sällan rengjord tvättmaskin kommer efter en lång tid ...

Det här fallet har inte skrivits av Vi i Villas, men är ett pressmeddelande.

ADVERT

Mest populära