All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Bra tips till köket

Din lokala färg- och inredningsbutik ger säkert många fler saker än färg och penslar. I detaljhandeln hittar du också ett brett utbud av produkter som är bra för hand i köket. Dessa produkter hjälper till att hålla köket i bästa skick: till exempel avlägsna fläckar i avloppet, hålla rostfritt stål fria från fingermärken, skydda bänkskivor och kakel. Med mer.

Se vår guide för tips!

Ta bort fingeravtryck

Snabb och enkel rengöring med våtservetter löser många dagliga problem. Det finns rostfritt stålservetter, läder och textilier som avlägsnar fläckar från läderens soffor och feta fingermärken på apparater och detaljer om rostfritt stål, krom och aluminium.

Lossa kolven

Matfett och annan spolning i kökshandtaget kan försegla rören. En modern röröppnare innehåller kraftfulla kemikalier som är tyngre än vatten, vilket gör att de aktiva substanserna sjunker

och når pluggen där de löser upp i alla typer av rör.

Håll fogarna rena.

Fogarna är den svaga punkten i en plan vägg. Fukten är porös och permeabel, medan plattorna är hala och täta. Genom att föra in leder med en impregneringsvätska inte sätta stänk från diskhon, stänk kastruller och spill från diskbänken fastnat.

Hold bänk tät

För tätning mellan plattorna till golvet i båset som i badrum och kök och runt ett krav som fastställs diskho med en mjuk fyllmedel av en silikon eller SMP (silylmodifierade polymeren). Dessa produkter

är skyddade mot mögel och kan stå emot vattenspray.

Rengör effektivt

En torr mikrofiberduk fångar och håller damm och smuts med statisk elektricitet. Med våt rengöring håller tyget vattnet mycket effektivt och lämnar en nästan torr yta. De mikroskopiska fibrerna är så tunna och skarpa att de & rdquo; nedskärningar & rdquo; Ta bort fett och smuts från ytan utan att skrapa ytan.

Ta bort de skadliga bakterierna

Ett bakteriefritt kök är något vi alla strävar efter. Av och med tvättar alla ytor med desinfektionsmedel, alla typer av bakterier, virus, svamp från ytan avlägsnas. Den blå är en flyktig

avfettning alkohol och ett torkmedel för avfuktning av trä, järn och betong före målning och

ytan.

Häng upp utan mellanrum

Kommer du att kunna flytta det du har installerat, utan att lämna ett spår, är Loctite Ström Repair Putty fäst att använda. Det är en knådbar epoxilim pasta, fyller och förseglar de flesta material såsom metall, trä, keramik, glas, sten, betong och många plaster.

ADVERT

Mest populära