All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Passar bra, är bästa manliga väder

Föreställ dig en dag när himlen är täckt av moln, men det kunde inte regnar. Det här är inte dags att gå till stranden. Men dagen är perfekt för målning, olja eller utomhus. Molnigt väder är det bästa vädret.

- Molnigt väder ger en ordentlig och jämn torkningstid. Och måla aldrig i direkt solljus på väggen ändå. Clear ger många möjligheter att måla eller bets hus och staket eller olje uteplats, säger Heidi Amundsen, produktchef i Jordanien.

Njut av solskenet

En dag med grumligt väder är perfekt för att njuta av terrassen.

Komma igång är effektiv och använder verktyg och utrustning som hjälper dig att bli bra på en grumlig dag eller två.

- Gör lack utomhus i molnigt väder, då kan du antingen njuta av solen när den kommer tillbaka, säger Heidi Amundsen.

Här är hur länge du går på en dag:

1. Med bra verktyg går jobbet snabbt och resultatet blir bra. Kvalitetsborstar och rullar tar upp mer färg så att du behöver färre rörelser och får ett jämnt och smidigt resultat.

2. Applicera mycket färg. En riktig färgbeläggning skyddar huset från vind och väder utan att färgen bryts upp. Kvalitetsborstar med högkvalitativa byster och rullar säkerställer att rätt mängd färg appliceras på substratet.

3. Använder du en förlängningshandtag på mallar ull och bantning rankar du över större områden, arbetar du mycket snabbare och inte vara trött i ryggen och armarna.

4. Vänd färgen till en färgspanna. Detta har mycket färg så du behöver inte fylla upp ofta. Spår på insidan av hinken kan du också fördela färgen jämnt på rullen och därmed på substratet.

5. Förbered verktyget för nästa målningsdag. Om substratet kräver mer än en päls kan du förvara verktyget i en tät plastpåse mellan sessionerna. Töm borsten och rulla mot substratet och fukt dem med lite vatten och lägg dem i en plastpåse utan luft.

ADVERT

Mest populära