All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Hjälp från yrkesverksamma

Fördelarna med en specialist är: Du behöver inte göra inköp och användning av din egen tid. Och du får en garanti för att ditt arbete är gjort ordentligt.

Väl förberedd

Innan du kontaktar hantverkare, det är en fördel att du gör upp dig om vilken typ av skada som du bör ha - ofta på grund av de råd vi har gett här. Det kan också vara fördelaktigt att göra en undersökning av de rum som ska tapetseras och ställ in fönster och dörr läge på en skiss.

Speciellt VVS är svårt att hänga tapet i, eftersom även små spalter kan veken fukt in i substratet och ge upphov till röta eller svamp. Särskilda svetsvätskor måste användas för att säkerställa att väggarna är täta. När tapetsering badrummet, en hantverkare avser den så kallade våta norm, vilket är ytterligare en garanti för korrekt arbete.

Sparkling av glasfiberdukar är vanligtvis också ett jobb för proffs. Skulle du ha tapeter i ett rum som har sådana vävnader, är det bäst att väggen väggen först. Strie plus sparkel ger en mycket fin och väl förstärkt vägg. Eventuellt kan du ta själva tapeten själv - när uppbyggnaden har gjort underlaget perfekt.

ADVERT

Mest populära