All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Bra golv för de minsta

Barnens golv kommer att lösa många behov för de minsta. Det kommer bland annat att fungera som en lekplats, säng, soffa och stol. Dessutom tål det hårda tak från både leksaker och färgpinnar.

Viktiga funktioner

Frågan är om det finns golv som kan tillgodose alla behov? Det finns några funktioner som golvet i barnrummet ska ha.

1. Golvet ska vara varmt och bekvämt och ha bra akustiska egenskaper.

2. Det måste stå emot ett ljud. Därför är det viktigt att det är hållbart och lätt att rengöra.

3. Golvet ska bidra till ett gott inomhusklimat.

4. Det kan vara till nytta för en lekfull och kreativ design.

LÄS OCKSÅ: Spela med kreativ design på barnens golv.

Ge barnens komfort

- Barn känner golvet med hela kroppen. Därför måste vi ge barnen tröst. Det måste vara bekvämt för barnet att använda hela kroppen mot golvet. Vi vuxna är glada att överväga golvet enligt vad vi ser och hur fötterna känner mot substratet. För barn är golvet mycket mer än bara ett golv, säger Bjørg Owren, kreativ ledare inom IFI. nr.

Smart golv val plantskola

Det finns vissa golv som sticker ut till barnens rum. Kork, vinylbeläggningar, linoleum och matta är bland de bästa alternativen till minemann. Alla golv har olika egenskaper, så det är viktigt att ta reda på vad som passar ditt barn bäst.

kork golv

KOS propp Cork är bra att gå vidare för de minsta. Här är ett Corkcomfort från Golvabia. (Foto: Golvabia) "> KOS propp Cork är bra att gå vidare för de minsta Här är en Corkcomfort från Golvabia (Foto: Golvabia)..

En kork golv är varmt, varmt och bekväm att röra sig i. Dessutom. Cork är de akustiska egenskaper och ljuddämpning också halkfria, och materialet är stötdämpande och elastisk, vilket kommer väl till pass när hårda leksaker slog i golvet.

Vinyl golv

är rengöring och hållbarhet viktigt, vinyl ett bra alternativ. golvet är både kritor och hårdplast och träleksaker. Living vinyl är också mjuka att gå på och spjällstegen ljud. Detta kan vara en stor fördel i barnens rum används som en lekplats.

vinyl~~POS=TRUNC <999 > vinyl är ett bra val för ditt barns rum Det tål mycket och dämpar steg låter Här är Tarkett vinyl "TexStyle" (Foto: Tarkett)... "> vinyl~~POS=TRUNC: vinyl är ett bra val för ditt barns rum. Det kan tåla mycket ljud och dimples. Här är Tarketts vinyl "Texstyle". (Foto: Tarkett) linoleumgolv

GØYALT:

Marmoleum Click är linoleum plattor som är lätta att installera och kul att utforma! Samtidigt har det alla egenskaper som barnets rum behöver. Från Forbo Golv. (Foto: Forbo Flooring) "> GØYALT: Marmoleum Click är linoleum plattor som är lätta att installera och kul att designa Samtidigt alla kännetecken ett barns behov.Från Forbo Golv. (Foto: Forbo Flooring) Vill du ha en våning med ett lekfullt utseende, dessutom mycket robust och miljövänlig, kan du klicka på linoleum vara ett bra val. Här kan du skapa ett personligt och roligt golv. Det är också varmt och bekvämt att gå vidare.

Matta

Om komfort är viktigast, överväga vägg-till-väggmatta. Det är trevligt och bra att sitta och spela. En smart lösning för barnrummet är mattan-plattor - det är lätt att lägga, och de flesta mattanplattor är också mycket hållbara och lätta att underhålla. Om barnet spolas på en kakel, är det lätt att byta ut det eller städa det rent igen.

GOD GUL:

Barn behöver tröst på golvet. Med mattan får du en av de mest bekväma ytorna du kan tänka dig. Här en lösning från Musum Interiør. (Foto: Musum Interior) "> bra trä: Barn behöver komfort på golvet med mattan, får du en av de mest bekväma under de lager som du kan tänka dig här en lösning från Museum interiör (Foto:... Musum Interior )
ADVERT

Mest populära