All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Skapa förutsättningar för bra samtal

Det är vanligtvis i stugan som vi finner lugnet. Axeln sänks, vi är närvarande på ett annat sätt än i vardagen. Oavsett form eller storlek är det ofta runt matbordet och långa måltider, de goda samtalen sker, i ett bra företag med kortspel och andra sociala sysslor.

Här har vi samlat en massa matsalar där du kan njuta av din måltid och njutning. De har alla genomgått en renovering de senaste åren, och nya färger och ytor har ersatt mörkt och gulat trä.

Färger: väggar - 0502-Y, bordsstödet - svart

förnyelse

Färger: väggar - S1505-G90Y, golv - Matta Olja i 2038 Tar Brown (TreStjerner), stolar och bord stöd - 0502-Y < 999> Uppfriskande handlar inte nödvändigtvis om att köpa något nytt, ändra någonting eller något, men kanske ta hand om vad du har - som i dessa stugor. Här är gamla, härliga möbler behålls och målade, eller ges på andra sätt en ansiktslyftning. Tak och väggar har målats, målats eller liknande, och har helt förändrat sitt uttryck.

Färger: väggar - S 3030-Y60R m / genomskinlig timmer (miljömål), stolar - S 3030-G70Y

Tankeväckande färger

stugor är i bruk under hela året, vare sig det vita vinter och kallt väder, höstfärger i kabinen väggen eller humle för en varm sommardag. En gemensam nämnare är att naturliga färger är utvalda som matchar varandra och passar hela året, taget från de olika hytternas omgivande natur.

Färger: Väggar - Cementerade paneler (Scanox), Bordundervagn - S 8000-N

ADVERT

Mest populära