All egendom: trädgård, kök, inredning >> Klar

Goda råd ingår i köpet av färg

På alla lådor med färg är viktig information med liten eller större typsnitt. Den här handboken är den viktigaste hjälpen du kan komma före ett färgprojekt. Oavsett om du ska måla fasaden, en vägg inuti, väggen, möblerna eller något annat - det är en viktig sak att göra först: Läs manualen!

- Det finns en anledning till vad som står på förpackningen. Om du följer bruksanvisningen har en god chans att lyckas med renoveringen, säger Thor Ingar Røneid, målarmästare och teknisk service manager på Butinox.

LITE SKRIVNING: Texten på förpackningen kan vara i små print. På leverantörens hemsida finns alltid ett teknisk datablad för produkten, som innehåller mer och mer lättläst information. (Foto: Chera Westman Ifi Com..) "> SMALL FONT.. Texten på förpackningen kan stå i finstilta i säljarens webbplatser är alltid ett tekniskt datablad, som innehåller mer och mer läsbar information ( foto:.. Chera Westman ifi com)

bedöma substrat

det finns många viktiga saker att tänka på innan du målar först och främst bör du överväga underlaget och välja en produkt som ger dig det önskade resultatet <.. 999> - att välja rätt produkt handlar om att utvärdera ytan och vad det kommer att ta för dig att få det resultat du vill, sade han

Här personalen i butiken där du köper färgen kan komma med goda råd och rekommendationer. .

Läs också:

Här är de tecken på att du bör måla Rekommenderad ansökan

på förpackningen står hur man använder produkten

- det handlar om beredning av substrat såsom rengöring!. , eventuellt behovet av färgningsområden, vilka krav ställs på temperaturer och väderförhållanden d, och allt annat som är viktigt med hur färgen ska göras, säger Røneid.

- Vi jobbar mycket om vad som kommer att ligga på målarlådan, alla viktiga saker måste stå där! Därför är det inte alltid lätt att läsa det lilla trycket, särskilt inte på 1-literslådorna. Det kan därför vara bättre att besöka färgtillverkarens hemsida och läsa det tekniska datablad som följer med produkten. Därför kan vi vara mer detaljerade och detaljerade i beskrivningarna, så det är ofta lättare att läsa när du får texten på en skärm ", säger han.

ADVERT

Mest populära