All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Ger dig känslan av lyx hem

- Om du ska bygga om eller borsta upp, har du otaliga alternativ att välja mellan. Men med vårt team kan du vara säker på två saker, säger Ståle Johannesen marknadsdirektör för Unidrain:

Alla våra produkter är utvecklade av danska arkitekter för att lösa ett praktiskt problem för kunden, och utformad för att vara så att du blir stolt över att ha det hemma.

Men det finns många som säger, vad är det som gör att du sticker ut?

- Detta beror på att vi har fokuserat på kombinationen av design och funktion sedan dag ett. Det hela började när arkitekten Claus Dyre utvecklade den första linjära golvbrunn för placering mot väggen 2003. Denna patenterade lösning inte bara har vunnit flera designpriser, har också gjort Unidrain synonymt med moderna golvbrunnar placeras mot väggen, om det är i privata hem eller i offentliga byggnader.

Ståle Johannesen i Unidrain

Läs också:

Överväger du att använda IKEAs köksskåp i badrummet?

Det bör hållas i åtanke, enligt experterna. Här förklarar de varför.

allt i ett paket: Design Pearl Glass Linje

- Vill du ha en lösning som är säker, bekväm och läcker det Glass linje att bära. Det är vår unika duschlösning som dränerar och faller är inbäddad i en unik miljö lösning som gör monteringen av glas sömlöst och utan användning av skruvar och synliga fästen. Allt är kopplat till en produkt, Johannesen.

- Med Glass Line har baserats i Unidrains linjär golvbrunnar, där vår rostfritt stål och patenterade flänsar säkerställer alla kritiska hörn, för att inte tala om övergången mellan vägg och golv, så att du får en mycket snäv duschkabin.

- Vid golvbrunn och duschvägg byggs samman i en ram vi eliminera kort felkälla nummer ett i den norska Badrum: Fel nedgång i duschen, vilket innebär att vatten inte rinner ner i avloppet.

Med storformad kakel i duschzonen, förbättras den eleganta finishen.

Läs också:

Detta tillbehör gör drömbadet till en verklighet!

Skillnaden mellan ett fint badrum och ett underbart badrum ligger i detaljerna. Och här är de coolaste produkterna just nu.

En fin detalj är att GlassLine-serien gör att du kan montera glasväggen helt utan synliga skruvar och beslag. De är dolda bakom plattorna, så att du får en fin och helt ren yta. Bara det är något som våra kunder uppskattar.

- När du släpper den traditionella avloppet i mitten av duschutrymmet får du också en annan fördel, säger Johannesen: Vår lösning gör det möjligt att säga använda stora format kakel i absolut hela badrummet. Detta är vad många människor känner igen från trendiga hotell, och du kommer att ha samma snygg finish och spa-upplevelse hemma är alltså Unidrain Glass Linje ett naturligt val.

- Det är också värt att ta hand om att de underbara glasväggarna och duschdörren kan anpassas till alla badrum.Naturligtvis ger vi dig också valet av olika silkscreen på duschväggarna om du vill så att alla här hittar något som passar din egen stil eller önskat uttryck, säger Johannesen.

PRESS HÄR FÖR ATT LÄS MER OM GLASSLIN SERIEN!

Eller vad sägs om en perfekt dörrmatta?

MatLine är ett levande exempel på hur bra design löser ett praktiskt problem.

Läs också:

Bygga säkra badrum

Alla våtrum och speciellt badrum kommer att utsättas för ånga genom till exempel duscha. Om du vill bygga en säker och fuktsäker badrum och våtutrymmen, där ...

- Har du en aktiv familj, har vi också en annan behandling som är värt att notera, fortsätter en engagerad Ståle Johannesen. MatLine kan se ut som en elegant dörrmatta, men med den här i ingången kan du snabbt och enkelt wow adjö till smutsiga skor som lämnar stora vatten dammar i korridoren.

- Hela hemligheten är att MatLine är ansluten till bostadsrörledningen. leder därmed enkla slask, regn och lera från dina skor ut och bort från hallen, medan fasta nylonborstar samla sand och grus, så att de lätt kan tas bort med en dammsugare.

- MatLine är helt enkelt ett bra exempel på det ensidiga fokus vi har i Unidrain för att lösa kundens vardagliga problem, säger Johannesen.

MatLine lanserades 2016 och har redan vunnit flera designpriser.

- Vi uppskattar naturligtvis det, men det viktigaste för oss är alltid vad våra kunder tycker. Så när vi fortfarande får feedback där de undrar hur de lyckades komma ut, ja, då vet vi att vi har slagit en blink, avslutar Ståle Johannesen från Unidrain.

LÄS MER OM MATLIN OCH UNIDRAIN LÖSNINGAR HÄR!

ADVERT

Mest populära