All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Ger Ikea soffa en ny vår

Sofabordets nya möbler

Svenska Online Store Bemz. se är en eldorado för alla som vill förnya vardagsrummet, men för ekonomiska, bekväma eller miljövänliga skäl är inte redo att byta sin soffa - ändå.

Här köper du en del svenska møbeljättas sofforklassiker: Klippan, Ektorp, Karlanda, Tomelilla ... och ännu mer. Dessutom gör de en del av de mest populära fåtöljerna. Och kanske inte minst: De gör fortfarande rörelser till några klassiker som Ikea har slutat sälja, såsom soffan Nikkala, som visas nedan.

Och, viktigast av allt, de tygda matsalarna Henriksdal. (Det verkade som en bra idé när du köpte dem, men hur kompatibla är ljus beige stolar, sol steken och 4-åringar, egentligen?)

Kostnad

Ny åt soffor kosta från några hundra pounds för en solid steg i hundra procent bomull för stolarna, upp till fyra tusen i vikt i bomull och linne, till mer komplicerade soffor. Dessutom ingår frakt ingår. Du måste också betala moms och avgifter vid import till Norge, om du inte kan få det i Sverige.

Att hitta egenskaper på Ikea betalar för att köpa dem här. Till exempel kostar drag till Klippan-soffan från 600 till 1100 svenska kronor på Bemz. På Ikea kostar det 300 kronor. Mot Ektorps fåtölj kostar mellan 800 och 2 500 kronor på Bemz - och 250 kronor (norska) på Ikea.

Bemz låter dig välja om du vill betala i svenska kronor, euro, brittiska pund eller amerikanska dollar.

Tips: Om du vill ha en Ikea soffa med en av dessa drag, men inte har soffan, kan du köpa soffan utan att dra från Ikea, så du spara lite pengar.

Ny funktion för Nikkala-soffan finns tillgänglig från 1 500 till 4 000 kronor. Denna soffa har gått ut ur Ikeas sortiment. Foto: Bemz. Se Visa mer

  1. Hur man överlever din IKEA-resa
  2. Varför bör du överväga IKEA-kök?
  3. Lyx eller låg kostnad?
  4. 3. 600 goda nyheter från Ikea
  5. smygtitt på Ikea News
  6. Utesluter inte hemelektronik på Ikea

ADVERT

Mest populära