All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Ge studsmattan ett nytt liv

Du kan självklart sälja den på Finnmark Square. nej, eller skicka det till junkyard men en ännu bättre idé är att göra det till något som hela familjen kan njuta av.

Är du lite praktisk och har tid kvar, då är det här projektet för dig. Du kan bygga en fin säng av trampolinen - det kommer att garanteras en slaktare för hela familjen!

Så här gör du:

Det första du behöver göra är att ta bort trampolinens ben - du behöver bara ram, fjädrar och matta.

Du vill inte att någon ska krama fingrarna i spårvagnens fjädrar så att de måste vara täckta. Lägg skumgummi runt fjädrarna och dra sedan repet eller tyget runt skumgummit så att alla fjädrar är täckta.

Kom ihåg att det också är lätt för små och stora att skada ramen så att den bör täckas på samma sätt.

Mattan är inte vacker eller särskilt bekväm att sitta eller ligga på som den är, så här behöver du något på toppen. Den enklaste metoden är att täcka mattan med några lakan och lägga ut de kuddar som familjen kan sitta på.

Läs också:

Hur man tar hand om teakmöbler

Har du trädgårdsmöbler i teak som är grå och grå efter vintern? Då kan du behandla dem med olja.

Vill du göra mer av ditt projekt skuren i skumgummi som täcker hela mattan. Sedan sveper det med ett tyg som tål norska väder och vind.

Spara från ägarbyggnadsnätverket. coCopyright issueImage på Owner-Builder Network // theownerbuildernetwork. co / social-gallery / 54fd53869b61a17Vi i VillaRegistration of old trampoline

En viktigare sak att tänka på är att ju längre du sitter, ju längre du kommer ner. Därför bör du dra åt undersidan av mattan med ett rep eller kedja. Alternativt, lägg till något under skumgummi.

Välj en säker plats för att lägga upp sängen. Till exempel kan det hängas i balkarna på taket på en täckt veranda eller du kan bygga din egen konstruktion. Fäst repet eller kedjan i hålen där benen låg och lägg upp sig.

Den sista men roligaste sak du måste göra är naturligtvis att dekorera familjens nya bo med fina kuddar och filtar. Om du vill ha skydd mot vinden kan du klä ut sig.

Läs också:

Miljövänlig trädgård på 1-2-3

Det är roligt att växa miljövänligt! Här är de 10 bästa eco-tipsen - och du sparar både pengar och får nya muskler vid köp.

ADVERT

Mest populära