All egendom: trädgård, kök, inredning >> Utomhus

Ge plaststol nytt liv

White plast möbler för trädgården och terrassen som smutsas av sot, föroreningar och mer. Genom att sätta in dem med vax vid inköp och städning ser de ganska längre ut. Ett alternativ är att sätta in dem med bensinolja årligen.

vaselinolja som används för att skydda plast möbler, impregnering av trä, smörjning av hushållsmaskiner och utrustning. Den har smörjningsförmåga och förhindrar rostbildning! Och kan också användas för smörjning av fiskenät, cyklar och gångjärn.

Liberon Furniture Cleaner är lämplig för rengöring av trädgårdsmöbler, och det finns tvättmedel om särskilt avsedda för rengöring av plast möbler, plastbåtar och bilddetaljer i plast. Medlet appliceras på ytan, som sedan bearbetas med svamp, fyllmedel, borste eller fin stålull.

Moderna plast trädgårdsmöbler eller kunstrotting kräver minimalt underhåll, men är bra för en grundlig tvätt ibland! Dessutom kan materialet skyddas mot uttorkning med speciellt syfte för konstgjord sten. Använd en kunstrottingrens som löser fett och smuts och avsluta med kunstrottingbeskytter, vilket ger en vatten-, smuts- och fettavvisande yta och håller möblerna snyggt och rent under en lång tid.

ADVERT

Mest populära