All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Ge bostad ett uppsving med Wallboard

Vi gillar saker att vara enkla. Vi uppskattar lösningar som väsentligt förenklar vårt eget jobb. Och vad är lättare än färdiga tapeter, eller plattor du kan måla direkt utan förarbete?

För dig och att måla

Med en färdig blankvägg, måla du bara rätt!

Forestia / Byggma har haft stor framgång med Walls4You och Walls2Paint sedan starten. Walls4You är prefabricerade väggpaneler i många olika mönster, medan Walls2Paint har gjort bort väggar som du kan måla direkt på.

- Jag tror att den främsta orsaken till den fantastiska tillväxt som vi har haft under det senaste året är att både konsumenter, hantverkare och bygg varuhus har sett hur geniala och enkla produkter, säger Torunn Mangseth på Byggma. Walls2Paint är en sådan utmärkt för dem som vill ha en vanlig vägg, och som vill göra det själv, med minsta möjliga krångel och stil. Montera, lima och skruva, montera nästa platta och måla sedan, förklarar hon.

Du kan skapa det uttryck du vill ha med Walls4You.

Efter trender

I oktober lanserades förra året Forestia / Byggma sju nya mönster att Walls4You i linje med inredningstrender.

- Här har vi en fin ny variant kallad Rustik ek. Det finns ljusa toner som går rätt hem i den nordiska interiören. Det passar också mycket bra för alla som är lite trötta på vita väggar, säger Mangseth.

I linje med det metalliska trend som var ett tag, lanserade de också tre enfärgade metalliska deco mönster - en vit, en grå / beige och koppar.

Rustik ek passar bra in i norska hem.

Kontinuerlig förbättring

Du behöver inte spendera mycket tid att skoja och borsta. Här är väggen när du ställer upp den.

För att öka kvaliteten på Walls2Paint har Forestia / Byggma ersatt färgförlusten.

- Den nya varianten är även lite mjukare och "mindre törstig". Det innebär att det krävs mindre färg för att täcka väl, förutom att ge en jämn och jämn yta, säger Mangseth.

De är också angelägna om att säkerställa en kontinuerlig förbättring av produktionen, så att förväntningarna på marknaden är svarta.

- Förra sommaren började vi använda en helt ny fräsanläggning, vilket garanterar kontinuerlig kvalitet, säger hon.

Mix och Match

Eftersom lederna på båda väggplattorna är identiska kan de användas bra tillsammans. Här är Walls4You 40191 Textile Stripe, som används med en målade väggplatta.

Mangseth har svårt att välja mellan de två heartbreakersna.

- Walls2Paint och Walls4You har för oss i Forestia och Byggma bli en liten diamant, vilket vi är mycket stolta över, säger hon.

Men lyckligtvis kan de användas tillsammans så att de med samma problem som Mangseth inte behöver välja.

- Den stora fördelen är att de två väggpanelerna är identiska i fogen. Så du kan mixa och matcha precis som du önskar, avslutar hon.

ADVERT

Mest populära