All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Ge trädgården en ny form med sten!

Bygg en vägg för doftande lavendelrabatt, sätt en svängande gångväg till favorithörnet eller skapa en vacker uteplats i kvällssolen.

Rumsavdelningarna i trädgården är lättare att påverka än inne i huset.

Du kan ge trädgården en personlig karaktär med hjälp av sten, oavsett om det är en uppdelning av rymden eller bara för ett bättre skott.

1. Rustik och naturlig! Enkla trampoliner i oregelbundna former ger ett naturligt intryck av gångväg mot uthuset.

Läs också:

10 saker du borde göra före oktober är över

oktober markerar en klar skillnad mellan sommarsäsongen och vintersäsongen. Här är de saker du måste skynda dig göra innan oktober är över.

2. Radhus! Med tegelstenar eller tegelstenar som läggs i ett fiskbenmönster blir den annars platta gångbanan mer levande.

3. Inramning! Lämna backarna som leder till de lilla, hemliga platserna på tomten och låt stenarna fortsätta runt hörnet för att ge en känsla av utrymme.

4. Gräs lederna! När du vill korsa gräset får du en fin effekt när stenarna läggs i ett bra utrymme.

Läs också:

Stenläggningstid

Steiner ger en vacker, varaktig och nästan underhållsfri uteplats. Men var försiktig med planering och grundläggande arbete.

5. Oregelbunden! Stenstorlekens olika storlek kan skapa ett spännande intryck. Den mest naturliga är ofta den mest spännande.

6. Ekologiskt format. Walkwayen behöver inte vara fyrkantig trots att stenarna är där. En mjuk, böjd bana är mycket mer levande.

ADVERT

Mest populära