All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Ge trädgårdsmöbler en hiss

Färgerna kommer in och ut. Medan vi flyttar inomhus gradvis och noggrant är situationen helt annorlunda. Här kommer alla regnbågens färger att komma ihop - helst på samma gång! Det är dags att spela med spottingfärger för att göra sommarpartierna färgglada och humoristiska upplevelser. Genom att ta ett litet manligt jobb en helg i maj kan du njuta av resultaten hela sommaren.

Återanvänd stället för att använda engångs

- Outdoor är inte tröskeln för att inleda med färger så höga. Därför är jag övertygad om att vi kommer att se en hel del stark färg handen på människors uteplatser komma, säger Bjørg Owren, hantera nere Director IFI. nr.

- Och det bästa med den här trenden är att det är så överkomligt! Man behöver inte köpa nya möbler för många tusen - det är bara att måla på möbler du redan har eller möjligen köpa några billiga möbler som får en snabb make-over, fortsätter hon.

- Om du använder en liten rulle och strök med en pensel pågående arbetet förvånansvärt snabbt. Det här är så enkelt att både små och stora kan svängas. Varför inte ha ett familjevecka med ett välförtjänt grillfest? föreslår Owren.

ADVERT

Mest populära