All egendom: trädgård, kök, inredning >> Gör Det Själv

Ge stolen en ny funktion

Det gammaldags stabila har blivit nytt!
Det finns många anledningar till varför du vill behålla de gamla matsalen möblerna; ekonomi, anslutning, form och form eller andra skäl.

Men ofta är draget slitet och behöver en uppdatering. Om stolarna är utrustade med ett löst säte är jobbet inte mer komplicerat än vad du själv kan göra.

Vi har kontaktat Liss Fusdahl för möbler tips för råd och råd.

- Har du först bestämt dig för att hämta är det ämne som är väsentligt för kostnaden.

I princip kan alla typer av tyger användas. Även jag har även använt afrikansk kjol för ett jobb. Och ett bomullstyg är bra att använda om du tänker byta ofta. Om avsikt är att få ett drag som går, är det bättre att satsa på en riktig möbel. Dessa finns i otaliga varianter och färger, men är en bra investering, säger Liss Fusdahl.

Självklart måste det gamla tyget tas bort innan den nya passar. Variansen att lägga till den nya till den gamla resulterar aldrig i några bra resultat.

- När den gamla flyttningen är avstängd ser du vad som är under. Om det gamla stoppet är slitet eller brutet, ska det ersättas med något nytt. Annars är det bara att vara korrekt i alla delar av arbetet. Sträck tyget och se till att det är ordentligt fastsatt. Om du inte är nöjd först försök, ta av den och börja om igen, rekommendera Fusdahl.

Läs också:

Hur man gör vackra julkranser

Den finaste julkransen gör dig! Vi visar dig hur du gör det.

Utgångspunkten var en Biedermeier stol från andra hälften av 1800-talet där tyget var bäst.

Mitten av stolen mäts. Samma görs på det nya tyget så att mönstret kommer ut.

Ett lager vatten placeras ovanpå den gamla stopppennan. Om det gamla stoppet bärs, måste det bytas ut.

Läs också:

10 saker du kan göra från saker som du aldrig använder

De flesta av oss har saker i lådor och skåp som används sällan eller aldrig, utan att nödvändigtvis skräp. Här är 10 idéer för vad du kan använda ...

Stolen mäts från kant till kant för att bestämma storleken på tyget. Det läggs 6 cm på varje sida såväl som fram och bak.

Tyget är jämnt och spänt innan det är permanent fastsatt med en häftpistol. Det finns ingen anledning att spara pinnarna.

Tyget viks i hörnen och fästs. När pinnarna sätts in skärs det överväxta tyget bort.

Läs också:

Se hur coolt det här rummet är nu!

Hus och inredning var från 1950-talet. Nu har den en helt ny stil. Se den fantastiska förändringen av detta bidrag till vår före- och efterkonkurrens!

Öppningen som ligger i hörnen ska alltid vända sig till sidorna, aldrig framåt eller bakåt, det blir inte vackert.

Klar! Den gamla stolen visas som ny och kan tjäna i många år framöver.

ADVERT

Mest populära