All egendom: trädgård, kök, inredning >> Rea

Ge mäklaren karaktär

När man säljer ett hem finns en djungel av fastighetsmäklare och företag där ute.

Många konsumenter har aldrig sålt ett hus i området innan, och då är det svårt att veta vilken mäklare som har lokalkännedom och färdigheter som behövs för att göra hemförsäljning ditt bästa.

Men det finns faktiskt en plats där du kan läsa andras erfarenheter med mäklaren, och där du kan ta reda på vilka mäklare människor är mest nöjda med i ditt område.

All information är markerad

Fastighetsmäklare. nej är en oberoende guide till fastighetsmäklare, och konceptet är utvecklat med miljoner stöd från Innovation Norway.

Det fungerar kort så att fastighetsmäklare kan registrera sin profil, medan villaägare kan utvärdera sin erfarenhet av fastighetsmäklare.

Du kan söka över 3 000 mäklare, och all information kontrolleras manuellt.

För att lämna in en recension måste du ha namn, e-post, försäljningsdatum och adress för försäljningen. Detta gör att informationen lätt kan kontrolleras.

Många recensioner ingår också som referens. Det innebär att du kan komma i direkt kontakt med den person som lade till bedömningen.

Hitta de bästa i grannskapet

Även om recensioner alltid är och kommer att vara hemma säljarens personliga erfarenheter, det kan ändå ge ett intryck av vad mäklaren arbetar med på olika nivåer.

Det är alltid bra att kolla upp lite innan man beslutar lyssna till råd från välkända, liksom en del efterforskningar på nätet om mäklaren prisas.

Du kan enkelt hitta rekommenderade mäklare genom att söka efter ditt postnummer. Det finns topplistor för hela landet, staden och postnumret.

Om du har fått råd från en mäklare via vänner kan han eller hon enkelt sökas i databasen.

Det finns ett antal faktorer som används för att rangordna fastighetsmäklare. Viktiga faktorer är antalet kommentarer, antal referenser, antal stjärnor i genomsnitt har datumet för yttranden och fastighetsmäklaren fyllt i sin profil.

Tjänsten är gratis, åtminstone så länge. Det finns också möjligheter att använda bostadsprisräknaren samt att fråga mäklare allmänna frågor om allt du undrar om bostäder.

ADVERT

Mest populära