All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Ge fågelfrön på Smart Birdboards

En fågelklocka utanför köksfönstret kan vara en rolig och avkopplande naturupplevelse. Se bara till att fåglarna har tillräckligt med mat, och du får mycket gangster i trädgården.

Använd fågelskolan på www. Wildlife Garden. info och ta reda på vilka fåglar som besöker din fågelstav och lyssna på deras sång.

Plats för sex liter frö

Fågelskådning, Gigantmater har en storlek på 220 x 420 mm. I pulverlackerat stål.

Fågelskyddet för Wildlife Garden rymmer sex liter frö, och det räcker för alla vilda fåglar att äta frön i ca. en vecka. De små fåglarna kan sitta lugnt på sitter utan att störas av de större fåglarna, eftersom det är svårt för stora fåglar att bosätta sig.

Säljs bland annat på igroshage. nej för 495 kr.

Läs också:

Hur man gör brända mandlar (söt och salt)

Här får du två enkla recept på söta och salta mandlar. Perfekt julesnacks!

För mer info: www. Wildlife Garden. info.

Hygienisk behållare

Glaslåda i glaserad keramik, vilket speglar solens strålar och håller temperaturen stabil. Lock med inbyggd stege. Växla mellan 4 olika hålstorlekar och besök nya fåglar. Fågellåda finns i ränder och i vit, från Eva Solo. Pris ca 500 kr.

Fröbehållaren är tillverkad av återvinningsbar PC-plast och kan lätt avlägsnas för rengöring. Hygien är viktig vid utfodring av fåglar. Fågelklipparen har utvecklats i samarbete med ornitologer och tar hänsyn till alla aspekter. Maten lagras inuti behållaren, där den håller sig ren.

För mer info: www. evasolo. nej

Läs också:

Test: Google Wifi

Leda på dåligt internet? Vi och. Glädjen var därför stor när vi anslöt Googles nya nätverksbaserade nätverksförstärkare.

Modern Funky Bird Birdboard

Gör fåglarna glada i vinter med Bird Cafe Birdboard från Kinu. Designer: Teddy Luong / Dennis Cheng. Storlek: 20 x 18 x 18 cm. Kapacitet: 2 kg frö. Pris 399.

Om du drömmer om en fågelholk som är något mer elegant nog du och fåglarna uppskattar denna fuglecaféen ... På ett smart och funktionellt sätt fylla lätt med fågelmat genom att lyfta den övre luckan.

Fröna sakta ut i bottenbrickan. Det finns också små hål under, så att regn och vatten kan dräneras på undersidan.

För mer info: www. Kinu. com

Se också:

Därför bör du gå din katt

Det är inte så många som gör det, men det är faktiskt en bra idé att vandra med inbyggd katt. Och katten, det kommer definitivt att uppskatta det!

ADVERT

Mest populära