All egendom: trädgård, kök, inredning >> Rea

Spöken inte

Mannen som vägrade att betala för ett hus han köpte hos Vinstra, för att efteråt hörde han att det skämtar där, är nu dömd att köpa huset. Nord Gudbrandsdal tingett har dömt mannen att betala 1,3 miljoner kronor plus sena räntor för huset. Han måste också betala rättegångskostnaderna.

Anledningen till rättegången är att mannen inte skulle betala för huset när han hörde att det skämtade där. Han menade att säljaren skulle informera. Säljaren gick sedan till domstolen för att få mannen att betala.

Inga tecken på spöken

Nu har domstolen i Nord-Gudbrandsdals tingsrätt givit säljaren fullständigt stöd och dömt köparen att betala. Skrivaren North Gudbrandsdal tingsrätt dom, som föll tisdag morgon:

"Domstolen kan inte se att det förs tillräckliga bevis för brister i fastigheten, varken när det gäller mystiska händelser eller vatten och avlopp, och köparen kan därför inte höja avtalet eller kräva prisnedsättningar. "

Graysson

House & Housing har tidigare skrivit om att sälja hem med historia. Då nämnde vi ett fall där köparen fick ett hem köp eftersom det inte var informerat om att för några år sedan var en triple resa gjort. Domstolen hävdade att det var brist på bostäder, och i själva domen representerar bristen "en frånvaro av möjligheten att uppnå välbefinnande i hemmet. "Advokat Tom Troberg följde saken noggrant.

- Domstolarna tycks betona att detta mord var spektakulärt. Men det är svårt att säga exakt var gränsen för sådana saker går. De flesta människor skulle vilja hålla med om att dödandet är dramatiskt, oavsett hur mycket medieuppmärksamhet den tar emot, och till och med "bara" borde vara en dödad person, säger han.

Samtidigt påpekar han att det också kan innebära att du säljer kan göra klokt i att informera om övernaturliga saker, eftersom många påverkas av paranormal aktivitet och ockultism.

Mystiska saker är inte en brist

Nu har du försökt denna punkt för domstolarna. Hovrätten har övervägt huruvida säljaren av huset bröt sin skyldighet att tillhandahålla information, det vill säga om hon borde ha informerat om att någon hade upplevt oförklarliga saker i huset.

Domstolen har också övervägt om mystiska händelser kan kallas en defekt i fastigheten.

På båda frågorna har domstolen ett svart nr.

"... det kanske inte från början vara utlämnande av en möjlig omständighet att det inte ens offentligt erkänt som kan finnas alls. Vissa människor tror på spöken, andra inte."

"I vår fall domstolen inte kan se detta påstående mystiska händelser i form av spöken etc. uppfyller kriterierna för att vara en defekt i fastigheten. "

Denna speciella problem också fått uppmärksamhet från gänget från torsdag kväll från Nydalen.Här kan du se deras uppgifter om saken.

ADVERT

Mest populära