All egendom: trädgård, kök, inredning >> Konstruktion

Få ett toppmodernt hus med färgglada fasadplattor

Idag kommer huset att vara personligt och återspegla de personer som bor i den. För vissa betyder det splattering färger, en spännande trädgård eller Norges rågrill, medan för andra "mindre är mer" är ett naturligt val.

Kan monteras oavsett temperatur

Om du är av det slag som alltid föredrar det moderna, kommer du definitivt att falla för ett nybyggt hus med vita fasadpaneler i en ny färg.

Då blir det ledsen att se ensam, trött hemma. När det inte brinner nya utomhusmöbler gör bullret, är det dags att göra något nytt.

Foto: Steni

Med fasadbrädor blir ditt hem vad som skiljer sig från allt annat. Färgstypen från Steni är gjord av glasfiberarmerad polymerkomposit med en slät yta och måste monteras på en professionell pråm.

Läs också:

Tack - välj rätt tak

Ett tak skyddar huset från vind och väder samtidigt som den representerar den bortglömda fasaden av huset. Vi vet att ett dåligt tak snabbt kan leda till omfattande ...

Fasadplattor är dessutom underhållsfria och kan lätt tryckas vid behov. Således är det varken kontroll eller onödig stress med dem. Dessutom är de miljövänliga och har en livslängd på upp till 60 år.

Foto: Steni

Plattorna monteras som en ventilerad fasad och kan monteras året runt - oavsett temperatur och väder.

Underhåll och miljövänlig

Plattorna finns i över sextio olika färger och tre glansnivåer. Om du inte hittar en färg du vill kan du välja en enskild färg baserad på NCS eller RAL.

Foto: Steni

Läs också:

De nya smarta fasadmaterialen

Ska du isolera huset medan du byter fasad, eller är du bara trött på att måla huset regelbundet? Nu finns det flera nya fasader m ...

Med så många val kommer ditt hus att vara ett tomt blad för första gången. Det finns inga gränser för hur du kan sätta din egen personliga touch på huset.

På Stenis webbsidor kan du titta igenom inspirerande bilder, visa färgalternativ och beställa ett prov innan du bestämmer dig.

Du hittar plåtarna hos ett antal återförsäljare i hela Norge. Se vilken HÄR!

ADVERT

Mest populära