All egendom: trädgård, kök, inredning >> Badrum

Få nytt badrum med små och enkla förändringar

Ibland är du trött på att tråkig din egen miljö, oavsett hur glad du har varit i ditt hem.

Badrummet tenderar särskilt att förbli samma år efter år eftersom det verkar som om det finns så mycket kontroll att ändra det. Nya plattor, nya duschar, nya hyllor och så vidare.

Om du tänka lite smart innan borsta upp eller tänka lite kreativt i efterhand, kan du få ett helt nytt badrum med enkla förändringar.

Undvik kakel

inredningsarkitekt Halvor Bakke, känd från tv-serien Queer Eye och Norge fulaste rum, har sett många stil variationer och rumsliga lösningar.

Hans bästa tips för att göra badrummet så mycket som möjligt efter borstning är att undvika kakel på väggar.

Läs också:

Color för vägg 2017

Om du målar ett rum årets trend färg, har du många alternativ. Om du målar väggen i blått, rött eller brunt är du på rätt spår!

- Använd andra material som trä eller gips, som båda lätt kan måla till andra färger. Välj neutrala plattor på golvet och i duschen och alla plattor av samma storlek.

Foto: Getty Images

Större plattor ger mindre fett och är därför enklare att hålla rena.

-. Undvik gränser och mönster som omedelbart påminner om era badet byggdes

Enkla åtgärder

Vad poster i badrummet är bäst att hålla säsongs?

- Den klassiska är handdukar, men gröna växter kan göra stor skillnad. Till jul, till exempel, lägger jag en liten gran i en skål i mitt badrum, säger han.

Läs också:

Smarta badrum för små badrum

Små badrum kan vara en utmaning när det gäller inredning. Vi ger dig tips om hur du enkelt kan ta emot vad du behöver.

Hur får du ett helt nytt "badrum" på det billigaste sättet?

- Det beror naturligtvis på bakgrunden som finns där. Måla, nya anläggningar och handdukar är enkla, men du kan också som skåp, sätt öppna hyllor och lägga till nya plattor ovanpå den gamla, säger Bakke, och fortsätter:

- Var inte rädd för mörka färger i badrummet. Det ger dig automatiskt en känsla och vi gillar det! Kom ihåg doftande ljus!

Kommentarer

När du kommenterar måste du använda ditt riktiga namn. Var objektiv, respektera andras åsikter och kom ihåg att många läser vad du skriver. Brott mot reglerna kan leda till uteslutning.

ADVERT

Mest populära