All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Få ut ur garderoben

Vid hörnsten skåp i köket finns tillräckligt dold många dammsamlare. Köksredskapet eller smarta saker du har på julen, eller köpte på grund av att det bara är så smart på tv-butiken, gör köket minst passande. Den som är mest otillgänglig och vem du inte kan få saker från så ofta.

Om du har vanliga hyllor i hörnet är det nästan säkert att det som finns i mitten är något som sällan används. Det kan vara okej att genomföra eller krukor du bara använder en eller två gånger om året, till exempel SAP kokar eller pinnekjøtt potten - men du är bland dem som inte har ett överflöd av garderobsutrymme att ta fart i köket, hamnar väl dessa material i monter eller på vinden .

Den smarta insatsen från LeMans ger dig elegant och enkel tillgång till allt i garderoben. Hylla är monterad på en skena så att du enkelt kan dra ut den.

Insatsen i sig kostar cirka 2 000 kronor beroende på storleken på garderoben och är tillgänglig från de flesta större köksleverantörer. Förra veckans Construction Trip You! Mässan i Lillestrøm så vi satsa på både HTH och Norema tillstånd, och i videon nedan kan du se hur det såg ut i en HTH kök:

ADVERT

Mest populära