All egendom: trädgård, kök, inredning >> Innan Du Börjar

Få inspiration moodboard

En moodboard eller humörkarta kan vara en bra hjälpare för att ta reda på vilken stämning du vill skapa hemma. Till exempel är du förtjust i höstfärger, sätter ihop ett moodboard av färger och material du tycker är välkänt och se om du får inspiration kan du ta in i inredningen när du ska borsta upp.

Med vårt moodboardverktyg hittar du färger, tapeter, golv, mönster och material som du gillar bäst och provar. En moodboard behöver inte nödvändigtvis vara en fasett av hur rummet kommer att vara. Men det är ett bra verktyg för dem som vill få dig inspiration och testa olika färg- och materialkombinationer.

Kom igång. Det är lätt att skapa profil och komma igång med din första mood board "> Kom igång: är det enkelt att skapa profil och komma igång med din första . moodboard

att använda moodboard verktyg:

Skapa din första moodboard här

I vår Moodboard verktyg som du kan hitta färger från tillverkarens egna färgkarta och bilder av färg, tapeter, golv och textilier du kan. ladda upp dina egna bilder, använda dem redan i vårt galleri eller lägga till några foton från artiklarna om IFI. nej. Om du vill använda bilder som du hittar på IFI. nej, du bara öppna den verkliga artiklar och lägg

För att lägga till bilder i Moodbox:

1. Logga in: Du måste vara inloggad på ifi. No för att lägga till bilder från artiklarna. < 999> 2. Klicka på de bilder du vill ha:

Hitta artikeln du vill hämta bilder från och klicka på huvudbilden längst upp i artikeln. . Len 3. Lägg till Moodbox:

Bläddra till den bild du vill använda i moodboardet och klicka på knappen i det övre vänstra / högra hörnet där det står "Lägg till Moodbox". 4. Se bilden i moodboardgalleriet:

Öppna dialogrutan "Lägg till foton" i moodboard-verktyget. Uppdatera rutan genom att klicka på pilarna i det högra hörnet. Nu kan du se de bilder du lagt till. MOODBOX:

De bilder som du lägger till i moodbox kan du enkelt hämta inne moodboardet "> MOODBOX.. De bilder som du lägger till i moodbox kan du enkelt hämta inne moodboardet <999 >
ADVERT

Mest populära