All egendom: trädgård, kök, inredning >> Experthjälp

Få hjälp av Vi på Villas experter

Vill du bygga huset och är osäker på vilka regler som gäller? Eller har du spillt på en gammal filt och undrar hur man tar bort fläcken på bästa sätt?

Därefter kan experter hjälpa dig. Panelen består av experter inom ekonomi, fastigheter, städning, färg / tapeter / golv, elsäkerhet, våtrum, inredning, konstruktion och värmepumpar.

Skicka din fråga här:

namn

Dina frågor

Välj expert

Silje Sandmæl Elisabeth Bartnes Sylten Malin Skaar Kristian Owren Bjorn Sorensen Bjorn Grimsrud Kaja Hanevold Jens-Morten Søreide Rolf Iver Mytting Garden Moen < 999> Våra experter svarar på ett urval av läsarnas frågor. Tyvärr kan alla frågor inte besvaras.

Viktigt:

Alla svar från experter publiceras på Viivilla. nr. Om du inte vill använda fullständigt namn måste du använda ditt förnamn eller smeknamn. Läs också:

Hur man tar hand om hunden i kylan

Vad ska du tänka på när du går ut med hunden? Här får du veterinärens bästa tips.

Våra experter:

EKONOMI:

Silje Sandmæl konsumentekonom på DNB och expert privata ekonomin. Hon är också känd från TV-programmet "Luxuryfellen" och talar ofta i media om konsumentekonomi. Som expert på Vi i villa ger hon dig tips och råd om ekonomi och besparingar.

PROPERTY:

Elisabeth Bartnes Sylten är teknisk chef för att äga fastigheter Trondheim, Norges största privatägda mäklare kedja. Bartnes Sylten är advokat och har arbetat som affärsjurist med huvudfokus på fastigheter. Hon har också stor erfarenhet från fastighetsbranschen och har varit daglig chef för flera mäklarbyråer. Som expert på Vi i villa ger hon dig bra tips och råd om bostäder, fastigheter och fastigheter.

RENGÖRING:

Malin Skaar är ledare för Lilleborg Consumer Services och vi är i villaer hemma städning. Hon kan svara dig på frågor som sträcker sig från rengöring till tvätt och fläckavlägsnande. Läs också:

"Kan du lägga till nya kakel över gamla plattor i badrummet?"

Och kan du verkligen måla kakel? Våra våta experter svarar på svar till läsare.

målning, golv och FÖRLUST:

Kristian Owren är verkställande direktör för informationskontor av färg och inredning (IFI Com.), Och är vi i villor expert på färg, tapeter och golv. IFI är ett neutralt informationskontor med inriktning på renovering och renovering av hus och bostäder.

SÄKERHET:

Bjørn Sørensen är chef för elsäkerhet i Nelfo, en nationell förening av NHO. Som vi i Villas Expert på elektrisk säkerhet, ger han dig tips för vad du som husägare kan göra själv och vilka krav som gäller. Sørensen håller dig uppdaterad om framtida nya och spännande installationer och hjälpmedel. KONSTRUKTION:

Jens-Morten Søreide är konsult inom Builder Association, som är en rikstäckande branschorganisation för professionella byggföretag.Søreide är civilingenjörsexamen och har specialkunskap inom byggregler, tekniska lösningar och produktval. Liksom Viivillas experten inom konstruktion, kan han svara dig på de flesta byggtekniska problem.

Läs också:

Hur man gör vispad grädde utan att piska

Med detta smarta trick har du alltid fräsch grädde i kylskåpet. Se hur man piskar grädde utan att piska.

VÅTROM:

Bjørn Grimsrud är organisationschef för våtrumsforskning, som arbetar för att öka kunskapen om våtutrymmen inom industrin och bland konsumenterna. Som vi i Villa s experter på våtrum, kan han svara på dig mestadels du undrar om badning, samt hålla honom uppdaterad om de senaste nyheterna på detta område.

INTERIOR:

Kaja Hanevold är inredningsarkitekt på Kreo Interior Architecture, som hjälper både större företag och privatpersoner med nya interiörlösningar. Som vi i Villas Expert på inrikes, kan hon svara på frågor om inredning och inredning och tips.

VÄRDPUMP:

Rolf Iver Mytting Hagemoen är chef för norska värmepumpföreningen, en oberoende intresseorganisation som arbetar för ökad användning av värmepumpar i det norska energisystemet. Som vi i Villas Expert på värmepumpar, svarar han dig på frågor om alla typer av värmepumpar till ditt hem.

ADVERT

Mest populära