All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Få hälsosamma livsmedel med Frisper

Enligt Statistik Norge kastar oss alla cirka 100 kilo mat per år. Om du slänger mycket mat slösar du också mycket pengar.

Och i denna finanskris, vi ständigt påminns om att spara där vi kan spara, så varför inte börja med en manick som kan hålla maten fräsch mycket längre - vilket sparar budget maten?

Sugande luft

Dagens saker kallas så långt som Frisper Freshkeeper Vacuum Food Sealer. Kort sagt, kommer det att öka hållbarheten på livsmedel genom att suga luften ur plastpåsar att lagra dem i.

Frisper är den första vakuum lösningen i sitt slag som kan användas med återvinnings väskor .

Detta sker inte bara billig i drift, men miljöaktivister ute kommer troligen också att uppskatta det faktum att förutom att rädda miljön för stora volymer av matavfall, sparar också miljön stora mängder plast.

Super Kraftfull

Frisper använder professionell vakuumteknik i nivå med den som används av växter när livsmedel bör vara vakuumförpackad. Det ger sålunda mycket effektiv tätning och mycket längre hållbarhet.

Lägg till matrester, grönsaker, frukt, etc. i speciella påsar - anslut Frisper, och med hjälp av ett enda tryck sög varenda bit av luft ur påsen i en våldsam andetag.

Påsarna förseglas efteråt med en smart stängning.

Frisörer kommer med 5 stora och 5 små påsar, och priset är ca 500 kr från Amazon.

ADVERT

Mest populära