All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Få gratis möbler

Förra året tillbringade vi 40 miljarder kronor vid renoveringar. I år uppskattas att vi kommer att spendera runt 50.

Årets mötesnyheter från Ikea.

Även om en stor del av dessa miljardärer går till strukturella uppgraderingar. tak, väggar golv; såväl som kök och badrum, läggs även stora mängder i nya möbler.

- Norrmän tillbringade totalt 21 750 miljarder dollar på möbler och interiörprodukter under 2006, säger direktören för möbelrådet Knut Skoe till DinSide. nr.

13, 9 av dessa miljarder spenderades på möbler, enligt statistik från Trade and Service Industry Organization.

Oavsett hur solid eller ledsen det ser ut: En färglack gör underverk! Allt om renovering från DinSide Bostäder Illustrativ bild: Frode Larsen / ifi. nej Visa mer

Bild Special: Dessa möbler är gratis!

Omkring hälften av inköpen görs öster om landet - Easterners köpte nya möbler för 7 miljarder kronor förra året. Det är också här som är de mest fria möblerna att hämta.

Få som köpare Använd

Använda möbler är dock inte så populär. Endast 6 procent köper använda möbler, enligt en undersökning som utförs av Prognoscentralen på mötesrådets vägnar.

Men vem behöver köpa när det är så trevligt att bli ledig?

Vi har kontrollerat de tre största rubrikerna, hitta. nej, tips. nej och zett. nr. Vi rekommenderar också att du kontrollerar rubriken. Nej, söka igenom alla de olika rubrikerna. Kontrollera även lokala tidningar - antingen papper eller online-utgåva. Här kan du hitta mycket.

Tips: Det är också värt att knacka på rubrikerna nu, för snart börjar skolkroppen att ha loppor och färre reklam för gratis möbler.

Ge bort pris

Förutom att alla möbler lämnas bort finns det mycket att hitta med löjliga låga utropstecken (1, -) och även om inte allt som ges till det priset, det är fortfarande möjligt att göra ett bra bud.

Ja, man kan till och med få bostad för ett öre om man tror på bostadsannonserna. Det finns också mycket att få om du köper något annat - köp en soffa och få ett soffbord på ditt köp. Så var noga med att använda fri text sökning istället för att bara rangordna dina annonser efter pris. Goda sökord är "fria" och "ges bort".

Bild Special: Dessa möbler är gratis!

Framsida: IKEA

Nyheter:
  1. Inredningshjälp för studenthype
  2. Lyx eller låg kostnad?

ADVERT

Mest populära