All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Få julfred i Drøbak

Har du något att ge bort till dem som inte får så många presenter, det finns möjligheter att packa och leverera presenter här. Foto: privat

Åtminstone får du ett öga på julstjärnan! Foto: Privat

När det är dags för julparty, är de flesta så trötta på julen, de vill komma överens med änglarna i skuren. För att få fred. Men i Drøbak finns det lite andningsutrymme. Här är en liten, fredlig skog där du kan sitta ner och önska något för dig själv eller andra till jul. Om du vill kan du hänga din önskan på ett träd. Trädarna har önskvärda önskningar!

Juleglede

Drøbak Christmas Peace Center skapades av DesignHub * Norge, en massa män som har gått ihop med kreativa samhällen. Fredscentrets mening är helt enkelt att ge dig lugn och inspiration för att hitta den julklapp som passar dig.

Växande på träd

På en del av träden finns redan ett önskelista från hela världen som har kommit till Julenisens postkontor. Runt skogen är den dekorerad med julfrimärken och ett antal konstnärliga julgröningar från kreativa designers.

Ge bort?

Julpapper, band och på / av-etiketter har presenterats i skogskanten. Det kan vara att du har en helt annan sak som du inte använder eller behöver, vilket kan glädjas några gånger. Gåvorna ges till mottagning i Vestby.

Öppettider: Varje dag från 12 till 14

Adress: DesignHub, Sagaveien 13 (Old JoBu Building)

ADVERT

Mest populära