All egendom: trädgård, kök, inredning >> Uppvärmning

Få översikt över Power Price Jungle

Text och foto: Mikaela Solberg


Är du en av dem som har svårt att hitta i djungeln av kraftleverantörer och erbjudanden? Då är det en älskling. inget för dig. Tjänsten är fri och oberoende, och de erbjudanden som sökningen genererar täcker både fasta, flytande och rörliga erbjudanden och skräddarsys efter din individuella bostads situation.


Omfattar fler erbjudanden

Många konsumenter använder konkurrensmyndighetens prisöversikt för att se vilka leverantörer som är billigaste. Honey. Men ingen täcker fler spelare än de som finns i denna prisöversikt, enligt VD Jens Regnström.

- Vi jämför även avtal utanför Konkurrensverket. Den anmälningsskyldighet som kraftleverantörerna har till Konkurrensverket gäller till exempel endast ett eller tre årskontrakt för avtal om fast pris. Vi samlar all information från de olika leverantörerna själva och priserna på älskling. Inga uppdateringar uppdateras oftare, säger Regnström.


Kontrollera när du köper en ny bostad

Thomas Bartholdsen i konsumentrådet säger att det inte är en stor sak att spara på att byta elabonnement, men rekommenderar någon att kontrollera vilken typ av affär du har.
- Speciellt de som köper nya bostäder bör titta på vilka erbjudanden som finns, så att du inte betalar den dyraste taxan automatiskt när du tar över fastigheten. Då kan det finnas en stor mängd erbjudanden som kommer att förnyas automatiskt om du inte slutar, Bartholdsen tips.


Lover impartial rating

För att hitta det erbjudande som är mest fördelaktigt för ditt boende, behöver du bara gå in i kärlek. nej och ange postnummer, konsumtion och vilken typ av avtal du vill ha. Webbplatsen är enkel och städad, och efter några sekunder presenterar tjänsten alla möten som matchar dina önskemål.

- Vår affärsmodell är att göra en opartisk bedömning av de olika erbjudanden som finns tillgängliga på marknaden. Vi rekommenderar inte något särskilt avtal eller leverantör, det är upp till kunden, säger Regnström.


Ändringar för dig

Strömförsörjare betalar inte älskling. Nej, om de inte förvärvar några kunder genom tjänsten. Detta garanterar konsumenterna en opartisk bedömning och, enligt bolaget, bidrar till en mer genomskinlig kraftmarknad. Byte av leverantör kostar ingenting och görs direkt på hemsidan.

- En del kommer naturligtvis att ta hand om att jämföra priset, men vi hoppas att folk byter leverantör genom oss eftersom det sparar kunden för mycket besvär. Vi är också tydliga att en byte inte innebär några förseningar, lovar Regnström.

ADVERT

Mest populära