All egendom: trädgård, kök, inredning >> Interiör

Geometri och Gatsby bland trend bakgrundsbilder

Vem har inte sett serien Downtown Abbey och Mad Men eller filmen The Great Gatsby? Kostymdrama och serier med historisk referens är mycket populära under dagen. Och vi gillar vad vi ser till graderna som vi också vill anpassa till stilen på vår favoritserie eller film. Bland vårens nya Borge tapeter finns flera med en bakåt stil med lyxiga, eleganta och sofistikerade interiörer.

Classic Elegance

Graceful Living, Borge.

Graceful Living designades av Madeleine Sidemo för Boråstapeter og Borge.

- Samlingen tar fort i framtiden, säger hon.

Här är färger från grå och vit och i bländande pasteller, med design anpassade eleganta hem, för dem som vill ha den lilla extra.

- Det är en modern samling, med färger som är i tid och som passar väl med inredningsdetaljer i guld och brons - och det är ingen tillfällighet, säger Sidemo.

Smycken och medaljonger

Eleganta nyanser, Borge.

Eleganta nyanser är ett glasfiber med ornament och medaljonger, klassiska ränder och matchande matchande färgad tapeter.

De som vill ha en mer uttalad stil tapeter kan se i boken Treasures , som är en vinylsamling påverkas av textil tapeter. Färgerna är i olika nyanser av grå, guldmetaller, olika tärningar blå och lila.

Dessutom lanserar företaget en helt ny samling textilier. Detta är Aureus , och är på samma gång både modern och klassisk för dem som vill ha en exklusiv panelhöna och speciell upplevelse som textil på väggen ger.

I samma tidlösa men historiska trendriktning är samlingen av filmer, Folie, från Clark & ​​Clark, hemma. Mönstren är tryckta på textilierna, och stilen präglas av stora och naiva mönster som innehåller ritningar av hus, vackra blommor och geometriska former.

Geometri på väggen

Lager, Edward Van Vlies, Borge.

Grafiska linjer och former har länge varit för de speciellt intresserade, men har gått segern över Norge. Nu kommer dock fler och fler människor till landet för att få ögonen på spänningen en dosorder lägger till inredningen.

Eco Dimensions är en modern samling tapeter med harmoniska färger och geometrisk design. Boken innehåller också digitala foton, fotokonst av konstnären Dan Isaac Wallin. Dessa kan påminna dig om polaroidbilder, med trollmotiv som skapar humör och lugn för kontemplation.

tapeter är i boken Lager görs av den berömda inredningsarkitekten Edward Van Vliet tidigare bland annat har arbetat för Moroso. Här ligger det mönster lager för lager - där moderna geometriska former och raka linjer bildar en komplex bild, tillsammans med peppar bakgrunder och andra detaljer som du inte ser tills du får rätt upp mot väggen.

ADVERT

Mest populära