All egendom: trädgård, kök, inredning >> Hus

Genial lösning för smala gångar

Inte bara fulla

Multimirrors idé är lika enkel som genial: De flesta saknar lagringsutrymme. Speciellt för små saker. Visst på korridoren.

Lite så svårt att sopa under en filt, men hur är det med att gömma det bakom spegeln?

Multi Mirror är bara 10 cm djup, och ändå kan rymma en strykbräda, nycklar, band, toalettartiklar ... Allt eftersom upplagan av ditt val, var i hemmet du har det - och vad du vill spara det.

Multimirror: Platsen för de flesta, men bara 10 cm djup!

mer

Multi Mirror kommer förmodligen särskilt en hit med dem som bor i småhus eller lägenheter - men också

de som har smal rum där de skulle vilja ha lite extra lagringsutrymme, men saknar utrymme för standardhyllor och köksskåp.

MULTIMIRROR: Se stora bilder!

hittades död utrymmet bakom spegeln

- Tanken var att ge människor möjlighet att använda sig av dött utrymme på väggen, säger arkitekten och formgivaren Charlotte Elsner att DinSide.

Hon var baserad i hallen, som traditionellt huset minsta rummet och såg på om det fanns utrymme för oppevaring någon annanstans än i en byrå, eller en så kallad hall möbler.

Multirrores har dock potential att vara så mycket mer. Inte heller behöver du ett litet utrymme för att uppskatta smarta lösningar och extra utrymme för att placera små saker eller prylar , som det kallas så snyggt på svenska.

överväldigande gensvar

Formgiver: Charlotte Elsner Se mer

Elsner ut Multi Mirror på Stockholm Furniture Fair i förra veckan, och responsen var bortom alla förväntningar.

- Jag har mer konkreta reliker och erbjudanden, säger Elsner, som nu har den lyx som hon faktiskt kan välja bland flera tillverkare.

- Frågan är om jag vill att den ska tillverkas av ett exklusivt traditionellt företag, eller snarare, fokusera på ett massproduktionsföretag.

Målet är att få spegeln i produktion - och lagra - under året. Ytterligare information om vem som kommer att få krediten och priset kommer att publiceras på Elsners hemsida.

Snabba fakta och strategiska mål:

Multimirrors "skrov" är gjorda av målade MDF, med eamerram runt spegeln. Som visat, med strykbräda väger 35 kilo. Den fäster i väggen med 4 skruvar.

För att öppna skåpet trycker du på en spegeldörr på sidan. Man kan välja vilket sätt man vill att dörren ska gå när man installerar den. Suspensionen görs så att man kan vrida den, om man finner att motsatt sätt fungerar bäst.

Bredd: 55 cm

Längd: 170 cm

Djup: 10 cm

MULTI Spegel: Se stora bilder!

Läs mer om designern och spegeln här: Charlotte Elsner Design .

Foto: Charlotte Elsner

Relaterade artiklar:
  1. Nästa år denna Kähler vas som går omodernt
  2. Den smarta badrumsspegeln till en Google ingenjör
  3. Hur dolda kablar <999 > Åtta verktyg i en
  4. Vattenbädd gör comeback
  5. Den perfekta klippkanten?
ADVERT

Mest populära