All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Genial grillhut

->

Fastigheten med fantastisk utsikt över södra havet och skärgården har ett lugnt utomhusområde med gräsmatta och träterrass. Familjen missade dock möjligheten att samla tack under den ljusa säsongen för att njuta av långa grillkvällar utan rädsla för regnfall.

Mannen i huset, som är mycket användbar, kläckte tanken på att bygga en grillplats precis vid kanten av tomten, nära en brant klippa.

Genom att bygga grillrummet som ett litet hus med en lång vägg och två korta väggar utnyttjade han tomten till det maximala och samtidigt skyddade barnen mot den branta lutningen. Grillrummet är byggt i samma nostalgiska stil som huvudbyggnaden på fastigheten.

Färgrika detaljer Halvöppningen är utrustad med öppen spis och långbord. Träväggar och golv är färgade, vilket ger ett rustikt intryck.

Lätta blå-vita vågstolar är bra att sitta i och kan enkelt stapla ihop vid behov. Alla stolar är utrustade med färgstarka "värmekuddar" som kan ändras om skalan inte visar önskad sommartemperatur. Bordslöpare hålls också i färska färger för att skapa en liten latinsk atmosfär där ute nära havsavståndet.

När ljus firas i grillrummet på milda sommarkvällar tänds ljus i många lyktor som ger ett glittrande humör tillsammans med elden på eldstaden. När haft gärna grill måltid tills natthimlen sipprar in med ljus lila sommar ljus ...

Se också:

Vattentät byggmetod

Många norska badrum har fått svamp och röta på grund av läckande eller feilbehanlede vägg- och golvplattor. Nu får du membranplattor i strängsprutad polystyren ...

ADVERT

Mest populära