All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Trädgårdsmöbler i rotting

Så snart gradienten visar grader går vi utomhus för att äta en trevlig måltid eller sitta i barnstolen och bara njuta av. Vi vill ha bättre och bekvämare utemöbler. Skillnaden mellan insidan och utsidan är utplånad.

Vi levererar med soffgrupper, matsalgrupper, utomhusfiltar, lampor och lyktor, kuddar och filtar. Om vi ​​lägger till några terrassvärmare, kan vi förlänga säsongen.

Eaton stol utan arm, Slettvoll.

Vi vill njuta av vår- och sommardagar utan för mycket underhåll av trädgårdsmöbler, så vi trycker på trädgårdsmöbler i polyrotning till bröstet. Kära barn har många namn, och polyrottning kallas också plastrottning, konstgjord kött, rotting och liknande. Det finns stora priser och kvalitetsskillnader vid polyrotering.

Läs också:

Fem enkla grillar du kan göra själv

Vill du grilla, men du har ingen grill? Dessa fem små grillar gör det enkelt!

Möbelgruppen Lodge med "alla väderkuddar" är i bred plan planering i kombination med en rund fling, Skeidar.

Bäst har solid tråd och klarar högtemperaturfluktuationer och stark sol och är motståndskraftig mot vind, väder och smuts. Rammen i möblerna är också viktig, letar efter aluminiumramar som inte rostar och som också är mycket lätta.

Läs mer om olika vävar och strukturer

hanko soffa uppsättningar, flatflett i en fyrtrådig 8mm svart, färgade polyrotting, Skeidar.

Polyroten är 100% återvinningsbar och därigenom ett mycket miljövänligt material.

Läs också:

Sommar idyll i staden - Ikea visar hur

Ikea lanserade idag sommaren. Med färska färger och funktionella utemöbler är de redo för stadsommar.

På nästa sida kan du läsa mer om olika vävar och strukturer

Halden serie rundflett 3 mm grå, färgade tråd, Skeidar.

Siljan spjutgruppen i halvrunda flätan, Skeidar.

Läs också:

Blomster-Finns lättillgängliga oas

Du kanske tror att en blomkung har världens största privata trädgård? Tvärtom - du behöver inga träd eller gräsmatta att frodas på marken ...

PADDOC soffgrupp är vävt av Hularo polyrottingtråd, Utrustad med "alla väder dynor" kan lämnas ut i regnet. Kuddarna innehåller skum som är speciellt anpassat för utomhusbruk och vattnet rinner igenom och torkar snabbt.

Enholmen hörn, 1-sits, solstol och bord, Ikea.

Olika flätor och strukturer

Flatflat

Flatflat är en rimlig och bra polyroting som är relativt lätt att slå samman snyggt. De mest prisvärda grupperna på marknaden har en helt platt platta utan några speciella egenskaper.

Bred platt flap

Bred platt flap kombinerad med rund flik ger en exklusiv och vacker touch. En komplicerad flätteknik som bara bäst klarar sig.

Half Round samman

Half Round samman, här är tråden böjd på ena sidan och platt på den andra, så att det ser ut som rundflett, men är lättare att gå samman och överkomliga i pris.

Runda flaggor

Runda flaggor är den mest autentiska polygamien och den som kräver mest kunskap om ett bra resultat.

Hularo

Detta är en av världens bästa polyrottningstrådar, och är ett välkänt och välkänt varumärke. Detta är också en högkvalitativ HDPE (High Density Polyety Lens). Hularofibrer är en rå rotting som inte är tillverkad av begagnad / återvunnen plast, men ren och ny plast.

Detta gör fläkten mycket mer hållbar och kvaliteten är mycket stark både för solbad, väder och vind, regn, snö, saltvatten, klor och smuts. Gängan är klar och optimalt tillverkad för användning i temperaturer från -30 till +65 grader. Hularo produceras i Europa. Källa: Skeidar

ADVERT

Mest populära