All egendom: trädgård, kök, inredning >> Trädgård

Trädgårdsmöbler till ett rimligt pris

Om du vill kan du fins spendera 20 000-30 000 vid en uppsättning utemöbler. Men många husägare har andra saker att de även kan använda tusentals flikar. Då är det bra att det finns gott om billigare alternativ.

Vi har samlat ett litet antal möjligheter som finns. Vi har valt att hålla fast vid stora kända kedjor så att det blir möjligt att få dessa möbler i de flesta delar av landet.

Kunstrotting: Sanford Seat Group från Plantation.

Billigt och enkelt

Det finns något för varje situation och i de flesta prisklasser. På mindre balkonger eller små krokar i trädgården är det bäst för små och platsbesparande möbler. Här kan prisvärda kaffesatser vara en bra lösning. Ett annat alternativ är att stapla stolar som du får när du behöver det.

Några hundra pounds kan du få en enkel men funktionell uppsättning av plast möbler som kan vara lätt att använda vid stugan eller husvagnen. Om du lägger till några hundspinnar i potten kan du få mer bekväma stolar med justerbara ryggar.

Kvalitet och miljö

Hemma kanske du vill ha mer komfort. Om du använder några tusks på trädgårdsmöblerna kan du ha en elegant sittgrupp i kunstrotting. Även om priset är billigt, bör du vara medveten om att det finns en stor skillnad mellan olika typer av kunstrotting. Det kan därför vara en falsk ekonomi att köpa en billig möbelvara om avsikt är att ha möblerna under många år.

du föredrar en mer klassisk och romantisk stil, behöver det inte kosta dig en skjorta för att köpa bord och stolar i vitmålat trä. Se bara till att du väljer sittgrupper som är gjorda av miljöcertifierat trä. Det är inte värt att rasa regnskogar för en billig stol. Flera kedjor skryta med att möblerna är gjord av FSC-certifierat trä, så det är bara rädd för att fråga om du har några tvivel.

Läs också:

Ljus i trädgården

Levande ljus i trädgården på kvällen är både vackra och atmosfäriska.

Vänta en minut?

Men du kanske inte behöver nya trädgårdsmöbler. Kanske håller det poppar upp de du redan har?

ADVERT

Mest populära