All egendom: trädgård, kök, inredning >> Tjänsten

Garage: Få organiserat kaos

Text: Kari Gjertrud Dølgaard

Nu när våren har kommit, och vi letar efter verktyg eller saker vi behöver olika sysselsättningar, är garaget ofta platsen, eftersom det har fungerat som deponin genom vintern. Dra nytta av solen och vädret och ställ ut allt för en kort översikt. Kanske märker du att det kan behöva lite städning också?

Tomt garage - Nya möjligheter

Garaget tömmes, du har sorterat och fått en översikt. Något kan kastas, något att rädda och något kan säljas? Vad sägs om väggarna och golvet? Kanske har väggarna blivit mörka och tråkiga? Måla lite kappa i en ljus färg, så garaget fungerar också mycket ljusare, och det blir lättare att ta bort spindelväv och damm.

Underhållsfritt golv?

Tycker du det är svårt att hålla golvet i garaget ren, kan det vara en lösning för att lägga till underhållsfria plastplattor i återvinningsbar polypropylen och tål alla temperaturer och hög vikt. Kakelarna kan också läggas på ojämna ytor och är lätta att montera med ett klicksystem. Det finns många produkter tillgängliga på marknaden, men ta en titt på nätet, så du hittar sådana plattor med till exempel garagegolv. nej, IBG, Duri Professional Profile eller Storeys. Kanske har de även dessa produkter i en byggprodukt i närheten?

Petimeter Parkering

Har du en tendens till att parkera lite skeiver? Eller beräknar du det dåliga avståndet till sidan eller bottenväggen? Finns det något som din partner älskar dig för? Eftersom plattorna finns i flera färger kan du lägga till en kontrasterande färg som bilhjulen ska rulla så att du kan se exakt var du ska köra. Parkera rätt: Kontrollera!

Spara bilens dörrar

Inte många garage är så stora att bilporten kan svängas upp helt utan att komma in i väggen. För att undvika skador på bildörrarna kan vara smart att hålla mattplattor där dörren slog i väggen, att när du hasa upp baklänges ut ur bilen med väskor som stod i passagerarsätet, eller när barnen har en lite bråttom att komma ut .

Smart Organization

Vi är glada att lägga saker från oss på golvet, och översikten försvinner snabbt. Väggarna är oanvända, så vad händer om du hänger upp vad du brukar lagra i garaget? Det är en dröm när du lätt hittar de verktyg du behöver för att lyfta dina ögon. Där är de i rad och redo att användas. Att skapa konturen med tusen, du vet också var du ska hänga på plats igen. Vad sägs om en hylla för färgspadar, små verktyg och trädgårdsredskap? Det är bra att ha saker och ting på ett ställe och samtidigt ha översikten. Med fasta krokar kan du hänga upp cykel- eller vinterdäcken och luta, golvet är städat.

Kosten, din bästa vän

Nu när golvet är lätt att rengöra, och fria från skräp, du saknar bara en solid styrelse och kanske en sopskyffel uppsättningar som du har stående på garageporten och svusj!Nu är det snabbt att bli av med sand, jord och grus i sopa istället för att behöva ta en riktig sjau igen nästa år.

ADVERT

Mest populära